Aynısı Kelimeyi Ben Kullanmıştım Ve Farmlık Çarım 24 saat Chat Ban Yemişti bakalm bu videoya işlem Yapılacakmı.
SpOkE tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Snefru İnsanları Kışkırtıp Damarlarına Basıyorsun sonrada Küfür yiyince Hemen Videolara Yöneliyorsun videosunu paylaştığın Şahıs Kendi Halinde Sessiz Sakin Kimseyle işi Olmuyan Bir insandı Sayın Yetkililerin Bu yazıyı Dikkate Almasını İstiyorum.
Videoda görülen NotSnefru Adlı Karakteri Kendi loncası Hariç Farmında olan İnsanları Sürekli Kışkırtıp Çeşitli Yazıları İle Taciz Edip Onları Oyundan Soğutma Amacındadır. Ve Zantaria Arakdaşımızın Oyunu Bırakmasına Sebep olduğu Gibi Birçok Oyununcun Bırakmasına Vesile Olmuştur.
-
-
-
bu Arkadaşa Laf anlatmak İçin 2 3 4 kere yazılması Gerekiyor Heralde Video İncelendi Herhangibi Kural İhlali Tespit Edilmedi Bunun Nesini anlamak İstemiyorsun ?
Yetkililer bu arkadaşımız Sanırım Kafayı Benle Bozmuş Oyunda Sürekli Tehditler Savuruyo Burda yazdığı Gibi Oyundada Bu şekilde Yazıp Rahatsız Etmektedir İlla Biyerde Açık Vericeksn Yakalayacağım Seni Banlatacağım Seni Gibisinden oyundna Soğutmaya yönelik Laflar ile Taciz Etmektedir Lütfen Yardımcı olurmusunuz bana
İlgi alakaları Ve Doğru Tespitleri İçin Yetkililere Sonsuz Şükran Teşekkürlerimi İletiyorum.
İyi çalışmalar
-
işine bak uzatma kararı yetikiler vericek sen değil.
-
Yetkililer görüdğünüz üzere Burda bile Kendisi hakaret Etmektedir Lütfen Gerkenin yapılmasını Rica Ederim.
-
Yetkililere Sesleniyorum bu şahıs tarafından sürekli olarak Takip Edilmekteyim Kendisi Düşmandır bana Karşı
En ufak Arkadaşlarımla olan konuşmalarımı takip edip Video ALıp Banlatma derdine düşmüştür Burada Kural İhlali Yaptığımı Düşünmüyorum Kimsenin Ailesine Yönelikte Hiçbir Hakaret zaten gözükmüyor videoda Ve bu paylaşımı yapan Arkadaşın Uyarılmasını istiyorum.
-
Şahsa Hakaret Diyor Yazı Yazmak suç Heralde Nickine Yönelik Hitap Varmı Kardeşim İnsanların Videosunu Paylaşıyorsun insnalar Şaka Amaçlı Birbirlerine Bu söylenimlerde bulunabilirler Unutma .
-
Senin İsmin burakmı ? Nickine Yönelik burda Söylenim Varmı Yetkililere Sesleniyorum Bunlar Kendilerince birleşip Çarlarıma Ceza Yaptırım İçin Uğraşmaktadır.
Ben Orada çok Samimi Olduğum Arkadaşlarımla Muhabbet Amaçlı şakalaşma Yapıyordum Bunada Ceza Gelicekse Artık Yazı Yazmıyalım Karar Tabi Yetkililerindir.
-
-
-
Linki Yapıştırdıktan Sonra videoya Tekrar Geç Tekrar Kopyala tekrar yapıştırmayı dene.
-
-
-
Şimdi öncelikle Konuyla Hiçbir Alakam Yoktur Belirtmek İsterim Ve Bu Şahıslada Hiçbir Samimiyetim Ve Düşmanlığım Yoktur Lakin Gördüğümü Söylemek İstedim
Bu Arkadaşın Dost olduğu Lonca Hakkında En Ufak Bir hakarette Video Paylaştığını Herseferinde görüyorum bildirim yapıyor
lakin arkadaşın videoyu çektiği saatlede müsait olduğu için bildirim yapmış ve o saatlerde bizim lonca hakkında çok ağır hakaretler her bireyine hitaben Ağır Küfürler edilmişti
Video Alma şansım olmadı ufak bir aksilik oldu.
şimdi bu arkadaşa sormak istiyorum çok adalet arıyan ve kimseye oyun içinde Tek küfür edilmesini istemeyen arkadaşa sesleniyorum neden o saatlerde bizim lonca hakkında küfür edilirken Video Bildirimi Yapmıyorsun ? Galibe bu seninde işine geliyor Ve bizi Kendine Gizli bir düşman olarak görüyorsun Ayrımcılık Yapmayın Oyunda Hiçbir Şahsın Ailesine Küfür Ve Hakaret Edilmesini istemem Ve Artık dost yada düşman en ufak hakarette video bildirimi yapacağım Lütfen Adaletli Olalım.
-
spoke savundugun adamı iyi seç sende çarpılma

Neyi İma Ediyosun Bişeyi söyleyeceksen Doğrudan söyle
-
Acilen Nöroloji ye git muayene ol. Bak sen bu beyinle çok yaşamazsın. Her yeni gün de karşımıza saçma bir video ile çıkıyorsun kahroluyorum.
Çöle çağırıp çağırıp oyun sonu atıyorlar sonra burda şov yapıyorlar
Allah şifa versin..!Olgun Yazık Kafana :D:D
-
Olm Adamın Acil İşi Çıkmıştır Bişey Olmuştur Neden Ön Yargılı Yanaşıyorsunuz olaylara Bi durun Adam Tekrar Oyuna Girsin Ezileceksiniz Bukadar Sabırsız Olmayın