tsk kanka bunalr benım ıcın antrenman mordoru beklıyorum ben ![]()
Gökhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
SonFedaı yı kestın dıye naralar atıyodun bumu kestıgın vıdeo 2.5 k vurarak mı kestın fedaıyı d:
-
sonunda geldın D: toplu vıdeoda 40 k yedıgın vıdeoda var onuda atıcam bosluk bulım bakalım yıne gelıp konusablıcenmı bu arada bıre bır dıyon CaptanJack le ıstedıgın yerde atalım yerı mekanı sen belırle geleyım carla yersen

-
Tsk ederim kanka
-
Eyw kardeşim kendini kral sananlara ufak bı mesaj

-
https://www.youtube.com/watch?v=2layLKlJQAc uste yapıstırmayı unuttum d:
-
-
tsk kardesım sende sevılıyorsun

-
-
Adam bana kesılmedıgınnı gostermek ıcın vıdeo cekıp atmıs D:Tenrık ederım.
-
Arkadasım dedıklerıne bırebır katılıyorum dedıgı gıbı modoru tam olarak bılmıyorumda ereborda oyunca sayıso 10 parmagı gecmeyecek kadar acıle bır cozum bulunması lazım 2 server ıcınde.Mordor ve erebordakı oyunculerın artık bır araya gelme zaman geldı bence serverlerın bırlesmesı artık kacınılmaz oldu.
-
Sen diğer konuda Kemal'e kıtap okumasını felan söylemişsin sanırsam senin Kelime dogarciginda beynin kadar ufak heralde benim kelimelerimle bana laf vuruyorsun çocuğum milletin itemine laf Edip duruyorsun adam para yatırmış yapmış +15 lerini seni keser kesmez burda. Milletin +15 yapmasını engelleme senin yüzünden millet kara ejder yapmicak yetkililer gelip görse keşke senin diğer konu hakkında yazdıklarını
-
Konuyu uzatmanın anlamı yok oyunda görüşürüz şekerim bu arada tşk forumda reklamami yapmaya devam edin
-
bEN ARTIK KOPEK KESMEYI BIRAKTIM ASLNALR LAZIM BANA SIZ AYAGIMIN ALTINDAN CEKILIN GUVENDIKLERINZI GELSIN
-
Keske burda konusutugun kadar oyunda da karsımda dursan cozup cozup ıcerı kacarsınız sanki TR oynuyoz
ıstedıgın zmn ıstedıgın yerde senle vs atarım sıkıntı yok oyle belese vs yok 1 k epıne yerde 
-
vıdeonu atmıssın sen bundan sonra sıze savas felan yok gıdın yabanı kopek kesın sız
-
Bu vıdeoyu cekıp aymaya utanır la bı adam kac ksıı gıryonuz sız toplulu carısınzı tenhada sesınzı cıkmaz bundan sonra pesınızdeyım merak etmeyın sızın kuralalrınızla oynucam.
-
Mustang benım le ancak boyle ugrasırsınız carlarınızı getırıp kesemessınız sıkıntı yapamyın bundan sonra bende vıdeo cekıcme merak etmeyın ugrasmıyordum vıdeoalrla gorucez bundan sonra
-
2 gun oyuna gıremedım saglık sorunları nedenıyle yarından ıtıbaren oyundayım yıne vıdeo almanı beklıyorum bıde sayınız fazla olsun Captan ONLINE...
-
Serverın acılen bırlesmesı laızm yoksa herkes yennı acıaln servera gececek zaten tum serverların %70 oyuncuus yenı sunucuya gectı en kısa zamanda bırlesmenın olması laımz