Karakter İsmi:BOZYAKALI
Pet İsmi:dasdas
Pet Tipi:Prizmatik(Küçük Ejderha:)
pET hp :21.5
Pet Savunma:17.2
Pet Atak:27.5
Pet Leveli:157
Pet Kitapları:20 Berserker.20canavar.20 talım
u
Gökhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kardesım ımza ıcın cok tesekkur ederım ellerıne saglık.
-
Haklısın.Oyunda gorusuruz.
-
Bak ne guzel konu kapanmısken dıyosun sen 9 aylık vıdeo atıp ortalıkta dolasırken aklınca ramazana tatava yapıyosun varsa carın getır baskasının carıyla gezme bı de abı felan demıssın sana abılık yaparım aklında olsun.
-
Konu kapanmışken bi anda ortaya atladınBırak takva abin konuşsun sana laf düşerse cevaplarsın
-
Takva nin olduğu her konu beni ilgilendirir dostum çok yakın arkadaşım

-
Yakın takipçiyi anlamadım
9 aylık video atıp ne yapmaya çalıştığını anlamadım şu an serveri en iyi samanı TAKVA varsa daha iyisi getir görelim videosunu attığın arkadaşlarında gelebilir no problem.
-
Arenaya gelenler düşünsün karsılarında ASELLINA var :d
-
Daha Çok Göster
Birleşim sonrası daha kıran kırana savaşlara tanıklık etmek dileğiyle...
Şaman kullanıcıların düz vuruşlar üzerinde büyük bir avantajı var özellikle toplu savaşta... Efsunları nasıl dizersen diz illa bir yerden bir açık oluyor ki bu bütün karakter savunmaları için geçerli bir durum. "Çan Savunması" eklesen yelpazeden darbe alıyorsun, inat edip şamanlara kinlenip "Yelpaze ve Çan" beraber dizsen mecburen diğer savunmalardan kısmak zorunda kalıyorsun ki burada oyuncu matematiği büyük ölçüde değerli oluyor.
Belki ilerde Official Mt2 tarzı 6. ve 7. efsun sistemi yapılandırılarak getirilebilir ve full savunmalı oyuncuların kıran kırana uzun süreli toplu savaşlarını izleyebiliriz.
5 farklı karakter 6 farklı silah savunması ve oyuncuların HP ihtiyacını düşünürsek bambaşka bir boyut kazandıracak güncelleme olabilir. Tabi tartışmaya açık bir konu...
Emeğine sağlık kardeşim, yeni ve daha şiddetli videolarını görmek dileğiyleAynen kardeşim Şaman karakterler sıkıntı ins birleşmede dediğin gibi kıran kırana savaşlar çıkar temennimiz o yönde

-
-
Gökhan arkadaşa mendil ver ağlıcak
kanka ona gordugum yerde odunu verıyom ben ona sıkıntı yok forumda konusuyor ıste D:
-
ACABA TOPLUDA SEN KAC YASAM BASIYORSUNDA AYAKTA KALIYORSUN JACK AMCAAAAAAAAA
Burası savas oyunu yasamda basmak ıcın var sende varsa sende bas elınden mı aldık bu arda 30-40 k yıyosun yasamda kurtarmaz senı

-
TAKVA GORDUK BIRE BIRDE NASIL VURDUGUNU
500 500 :dtopluda 35-40 k yıyosun bence sen konusma

-
893 dıyosun bu vıdeo da duz 60 k yıyosun ve hala konusuyosunMadem Kesilmedin Loncan Niye horoz gibi foruma geldi
Sizi Kurnaz tayfası sizi atıcanız damage herzaman 893 veya Mis Olcak bana 
-
-
Ama boyle olmuyorkı az once cagırdık senı gelmedın cole senı yıne vs davet edıcem suramla bakalım naıl olacak
-
İşten gelince video arşivime bakicam 40 k düz yediği video olması lazım onuda atacam
-
Arkadasa gerekenı soyledım ben ıstedıgı zmn vs atarız suraya karsı sura
-
hıdraya bekcıler felan geldı bonus aktarımının gelmesı de laızm yetkılıller ılgılenır ya saolsunlar tum konulara ulasmaya casıyoalar
-
Sayın yöneticiler şu kostüm bonus aktarımı lutfen oyunda boslara ekleyın ya da sandıgına 1-2 saat ugrasıp efsun getırıyoruz 1 haftalık bıtıyor hmn bonus aktarımı olsa suresını uzatıp uzatıp oynarız Hidra-Agile-yılı vadısıne ekleme ımaknınız varsa ıyı olur kg.