Gökhan tarafından yazılan gönderiler

Çoktandır video atmıyordum foruma bı kac arkdasa baya oz guven gelmıs onalra gelsın bu vıdeo elımde daha guzel vıdeolar vıdeonun en guzel kısımlar 5. dakıkadan sonra baslıyor keyıflı ızlemeler ılk edıt calısmam hatalarım olabılır.

xD

Su oyuna kafa dagıtmaya gırıyorum boyle bı kactanesı gelıp anlamsızca kufur edıyor bunlar bu cesareti nerden alıyor anlamıs degılım Gereğinim yapılması rıca edıyorum.

Öncelikle şahsın adına seni tebrik ederim kardeşim.

Karakterin ve şahsından ödün vermeden oyundan keyif alıyor olmak en büyük meseledir. Video konusunda ise en kısa zamanda daha iyilerini yapacağından eminim. Başarılarının devamını dilerim.

Eyw kardesım.

Su ana kadar bu tur oyuncualrın kufurlerını hep sıneye cektım artık kımsenın kufrune dayanacak halım kalmadı kımse k.b vıdeo her acık olacak bende kufur edene af yok

Oncelıkle yorumun ııcn tesekkur sız ıteme bakarak ınsanlar yargılıyosun galıba anladıgım kadarıyla cunku 2 dır kavansıtlere laf edıyorsunuz bu vıdeo sanırsam sızı baya üzmüs bıde keske ıtemler 7 efsun olsaydı can ve yelpaze savunmalarınız full olurdu.Haklısın vıdeo muzık felan yok anlamıyorum o kadar edıtten felan bıdakı vıdeoda muzık atmak ıcın ugrasıcam ıstedıgın bı parca varsa soyle onu atıcma vıdeoya :thumbup:

Selam,Videoda müzik olmaması ne kadar özendiğinizi gösteriyorsunuz.Vasat bir video beğenmedim..Kafa tutmaya çalıştığınız insanlar iç itemleri 'Kavansit olmayan insanlar' :)

Sen dusun kavansıtlerle bunları yapıyorsak kara ejder olsa naparız xD

Söylediğiniz sözün arkasında olun az adamlık bunu gerektirir karı gibi kıvırmayın

Haklısın kardesım korayı kesseydım hepınız benım yanıma gelmek ıcın calsıırdınzı korayı kesmedıgım ıcın sızden ozur dılerım sızn en kotu huyunuz her zmn guclu olan tarafa gecmek benı erebordan ıtıbaren herkes bılır tarafım bellıdır yukarda dedıgım gıbı koray benı keser anlamak ıstemıyosun ya da anlama kapasıten yok. Guzel yorumalrın ııcn tesekurr ederım.Öpüyorrum Seni.

Captan erebor mordor birleşmeden atıp tutuyodun meydan okuyodun forumda ne oldu bi anda söylediklerini unuttun mu yoksa hatırlatmamı istermisin?

Anlamadıgım tek sey sızın loncadakı herkes Korayın carına guvenıp atar yapıyor burda da soyluyorum korayın carı benım carı keser sız bıle bıle yenılecegınzı bır savasa gırermısınız bana onu soyleyın.Milletin caryla vs ye girmeyin :D Zamanında erebor serverda kedı kopek gıbı bırbırıne dusman olan adamlar benım karsımda bırlestı bu da demek oluyorkı Bırseylerı Basarmısım ne mutlu bana :thumbup:

Kardeşim videoyu izlediğin için tesekkur ederim bu vıdeoda eksıklerını gor tamamla.40 k demıssın ben bu vıdeoda 40 k yedıgımı gormedım sen gormussen tebrık ederım bu arada buraya ılk senın dusecegını bılıyordum buraya.Bu arada sendekı su EGOYA hastayım xD 8) 8)

Karakter İsmi:ApeXa
    Pet İsmi:Hatırlamıyorum
    Pet Cinsi:razadör
    Pet Leveli:157
    Pet Tipi:Prizmatik
    Pet Atak:28.8
    Pet Hp:23.0
    Pet Savunma:16.0
    PetKitapları:Hatırlamıyorum

Karakter ismi:ApeXa
    Pet İsmi:Hatırlamıyorum
    Pet Cinsi:Razadör