Tesekkurler kolay gelsın.
Gökhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sayın yonetıcılere seslenıyorum bu arkdas oyun ıcınden bızım ardasları kendısıne karsı kıskırtıyor bızım arkadasla en ufak bı kelıme ettıgınde onalrı banlatma derdıne dusuyor.bu konunun gercekten arastırılıp kımın suclu oldugunun bı acıga kavusturulup gercek suclunun bulunup ona gore cezai ıslem uygulanması laızm bence.
-
Arkadas cok haklı konusmus mesela ben markaları acmaktan adamalrı kesemıyorum bu sorunun cozulmesını sıtıyoruz.
-
Basta Ben olmak uzere oyundakı vs lık carların hemen hemen hepsı savaslarda markaların her cozme yedıgımzıde gıttıgınden ve defalarca actıgımızdan memnun degıliz zaten serverda yeterıce savas omuyor bıde bu markaların her cozme yedıgızı kapanma sorunu olması savasları oldukca azalttı yonetıcılerden bu sorunu Cözmesını ıstıyoruz. AvşarEli
-
Elıne saglık guzel dmageler gormussun

-
Paylaşım için teşekkürler kardeşim dertlerimize derman olmuşsun yönetim bi şekilde yardımcı şamanın atıştırmalıgini getirir belki.
-
Tebrikler dostum Kılıç'ın her daim kaskin olsun rakip arkadaşı tebrik etmeye gerek yok.
-
Madem nınjalar bu kadar vuruyor sende bıtane car yap.
-
Neyse yav burası tartısma yerı degıl oyunda gorusuruz kım kımı ezıyıor.
-
Senin gibi böcekleri cok ezdım oyunda buraya eskı vıdeoları at kendını tatmın et ne zmn gelırsen oyuna bı pm at ezmeye gelrım sorun yok.
-
11 dakikalık videonun 2 dakikasında eski videolar var dediğim gibi biz zaten o tarihten sonra oyunu saldı ama sen tabiki işine geleni görmüşsün
Eğer çarından vazgeçecek kadar erkeksen tabii zevkle girer keserim soytarımı benim kaybetmek gibi bir endişem yok
Bu arada sen kimsin ?2 dakıkasımı eskı vıdeo guldurme benı carımdan nıye vacgecım sırf senın egonu tatmın etmek ıcın sen benım ıcın hıcbırseysın attıgım vıdeolar zoruna gıtmıs belllıkı eskı vıdeoalrı karıstırmıssın yazık sana ergen.
-
5-6 aylık vıdeoları kesıp atmıssın sonucta bı ugras var bı kac goruntu yakın tarıhın gorunstusu eskılerı karıstırmaya gerek yok vıdeo cekmek ıstıyosan bu gun full oyundayım buyur gel vıdeomu cek bu arada benı hıc kesmemıssın sanırım xD ben sızın eski vıdeoalrınızı atsam 2-3 serilik film cıkar

-
Savaşacak rakipler olduğu sürece videolar gelecek.
-
Savaşan Herkesin Eline Koluna Sağlık Böyle Rakiplerim İçin Çok Mutluyum.
-
Olgun abı yazma bosver ben gordugum yerde bunalrı keserım ztn bı defa kesılınce oyundan cıkıyolar burdan ıyı konusuyorlar ama.
-
Koray gelde savasalım ya senın ustunde damage gorunce ıyı oluyor m1 de beklıyorum.
-
Murat konusmay ıbırakta gel savasalım vıdeo lazım kıme guvenıyosan onalrıda cagır ardesm mavi 1 koydeyım

-
bu videodakı arkadas durduk yere bna kufur etmeye basladı bunlara bu ozguvenın nerden geldıgını alamıyorum ben u oyun colul cocuktan kufur yemek ıcın gırmıyorum geregının yapılmasını rıca edıyorum.
-
Yorumun ıcn tsk kardesım ara ara gelde savasalım tek gelme sarmıyor oyle.
-
Emre elıne saglık akrdesım saman karaterı 1/1 vs lık car olmasada kesmısın adamı artık heralde sana karsı ahkam kesmez.