GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE YEŞİL POT KRİTİK DELİCİ MARKA BASILAMAMIŞTIR SOL ÜSTTEN BELLİ OLUYOR ZATEN STR ŞEBNEMİ BİLE BASILAMDAN 5.5K DÜZ YİYEN KARAKTERLERE SESLENİYORUM ÜZERİMİZDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞMAYIN ÜZÜLÜRSÜNÜZ ![]()
SonFeDai tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yeşil pot marka şebnem bile basmadan nesnesiz bir şekilde savaş videom 400 YAŞAM BASTI DİYEN HAYALPERESTLERE GELSİN
-
Herkezin derdi ben olduğuma göre birşeyleri başarmış oluyorum bu konuda çok mutluyum savaşta savaşçı savunması olamamsına rağmen o damageler senin için zirve sayılabilir :)))) herzaman diyorum burdada diyorum burda boş yapmaya gerek yok isteğin zaman gel 1-1 atalım burda 2 dklık bi savaş kesitini koyup krallığı oynamak boş ha kral diyorumda sevin diye forumda 75 lwl lycanla 1-1 wsde bile içtiğin yaşamlar göz önünde . Lis dene arakdaşın attığı videodada içtiğiniz yaşamlar görünmekte o kadar boş yapıyorsunuz ki bıktım yüreği yetene 1-1 hodrimeydan başka söze gerek yok iyi forumlar

-
Lis Video için teşekkürler öncelikle arakdaşlar yaşam basmadıklarını herzaman idaa ediyorlardı şuan içtiğin yaşamlar göz önünde

-
Müdür herzaman ki gibi boşluğu üstünde orda 1-1 yazdığım halde gelmedin 2-1 e kabulüm dedim yine gelmedin her sarıya indiğinde ağzında kurtlar vadisinden bir iki söz komik çocuksun valla bu karantina günlerinde bizi güldürdüğün için teşekkür ederim iyi forumlar

-
Güzel bir video olmuş devamını bekliyoruz tebrikler

-
Herkezde uluslararası bir firmada çalışır oldu günümüzde baya trajik
, ssler bir cevabınız olacak mı nisa hanım -
Erebor sunucusunun en büyük problemi piyasa kesnlikle . bu piyasanın neden uçtuğunu sorguluyacak olursak görüşlerimi belirteyim , +200 buz tılsımını bulan hidra yapmaya koşuyor herkez bi hidracı bi yılıcı olmuş ee hidra keserek mi kavansit çevrilir item yapılır bir itemin fiaytı yüksek ise talep fazla ürün azdır . herkezin bir hazıra konma amacı var eğer herkez bir nebzede olsa hidra kesmek yerine item üretseydi bugün bir kavansit item 200k olmazdı . ve inanın bir kavansiti ürettiğim gibi 200k ya alıcısı çıkıyor korkunç bi durum piyasanın düzelmesi için item üretebilirz teşekkürler. -- Diğer bir önerim ise etklik ile piyasadan won silinmesidir bu gelen bir anahtar vardı içinde bineklerin olduğu o tarzda bir etliknliğin belirli bir süre oyunda aktif olduktan sonra piyasadan won silineceği ve piyasanın bir nebzede düzeleceğini inanıyorum.