Telefondan çekilmiş videolara işlem yapamıyoruz.
Fear tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
-
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gün içerisinde Discord sunucumuza gelip bana ulaşır mısınız ?
-
-
-
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Ne yazık ki kurallar gereği fotoğrafa işlem yapamıyorum.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Ne yazık ki video'da wallhack kullanımı tespit edilmemiştir.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. 2. kez olduğu için 24 saat chat ban uygulanmıştır.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Keyifli oyunlar dilerim.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Ne yazık ki fotoğraf'a işlem yapamıyorum.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Keyifli oyunlar dilerim.
-
Video yayından kaldırıldığı için bir işlem yapamıyorum.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Server ismi gözükmediği için işlem yapamıyorum.
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Ne yazık ki ekran görüntüsüne işlem yapamıyoruz.Lütfen küfür bildirimlerini ekran videosu çekerek " oyun ismi - karakter ismi - chat pencerisi " net olacak şekilde çekip göndermeniz gerekmektedir.
-
-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gerekli cezai işlem yapılmıştır.Sizden bir ricam var videoları biraz daha kaliteli çekebilirseniz çok memnun kalacağım. İyi oyunlar

-
Bildiriminiz için teşekkür ederim. Gerekli cezai işlem yapılmıştır.
-
Rica ederim , Keyifli oyunlar.