Serverin en kusursuz şamanıdır kendisi
Yaaa
Serverin en kusursuz şamanıdır kendisi
Yaaa
Herkese selam,iyi forumlar..
Biliyorsunuz ki şaman karakterimi geliştirme aşamasındayım ve elimden geldiğinde savaşlara katılıyorum..Rakiplerimiz savaşlardan çekindiği için güçlükle savaş çıkarmaya çalışmaktayız
Umarım bu durum ereborda yaşanmaz..
Şamanlara özel video çekmek istedim umarım beğenirsiniz..Kötü bir niyetim yok sadece icraate dökmek istedim..
Selam,Videoya bayıldım.Damageler olsun şarkı seçimleri olsun.. Savaşlardaki etkin tartışılamaz zaten.Başarılar dilerim ![]()
Aklım tabiki rekabette sizinde öyle olmalı bence
![]()
Ne diyoruzz sadece mordorun erebora gelmesini beklesinler mi
Burda konuşmak çok kolay
Çok büyük konuşmalar dönüyor
güzel savaşlar olucak buna seviniyorum..
Söyle dostunu söyliyim dostunu çok güzel bir söz dimi inanın bu sözün bu kadar anlamsız olduğunu ve çaresiz bıraktığını bu oyunda gördüm
..İyi akşamlar iyi oyunlar
forumu canladırmak adına böyle bir şey yapmak istedim..
TAM BİZİM LONCAYA ARADIGIMIZ ŞAMAN KARADENİZLİ
Loncam var malesef
Erebor savaşa hazırlanıyorum suan ahaha
Erebor buna hazır mı ? Emin değilim..
![]()
savaşlar şahane olucak ona tabiyim
![]()
Yeni server için bir kaç gün önce yapılan toplantıda katiyen olmayacak denildi fakat şimdi sadece oylarına bile güvenmediğim bir oylama sonucunda birleşsin ve yeni sunucu açılsın oldu.. hakikaten böyle bir saçmalık görmedim.Hadi böyle bir şey yapıcaktınız o zaman toplantıda dediğiniz ile şuan yaptığınız arasında inanılmaz bir tutarsızlık söz konusu.İtemler vs emekler çöp olmadı belkide ama.Piyasa alt üst olucak oturana kadar zaten illallah edeceğiz.En azından 5 ay sabır ettiniz biraz daha sabır etseydiniz de diğer oyuncular da dizseydi çarlarını.Erebor oyuncularıyla savaşabilcek durumda değilim ve olmayan oyuncular çok fazla.Bu saçmalığa bir açıklama getirlmeli çünkü rohan2 ekibine ve kalitesini sarsıcak bir durum söz konusu.Nacizane görüşümdür.. Para tuzağına yapılan yorumlara katılmıcağım ama 1k abone olmayan youtube videosu çeken kişilere sahip çıkmayıp ep desteği yapmayıp böyle bir durumun ortaya çıkmasıda cabası -lNimisha
Teşekkür ederiiim
Oh Hallo, ich bin wirklich froh zu sehen, Ihren Kommentar.Ich habe nicht damit gerechnet, jemanden zu finden, der so Deutsch spricht wie ich. Ahaha, hat mich überrascht. vielen Dank für Ihre guten Wünsche.Ich will dich besser kennenlernen ,bitte schick mir eine SMS.
Şamaniçe ya
Yaa teşekkür ederiimm ![]()
Süper olmuş
teşekkür ederiiimmm ![]()
Güzeller güzelim şarkılar harika olmuş ahaha
youtubede kendine has bir tarzın var umarım güzel yerlere gelirsin
![]()
Aşkım ahaha teşekkür ederim ![]()
Emeğinize sağlık gerçekten bu tarz paylaşımlar ile sunucuya renk katıyorsunuz
Umarım sizleri de soğutmazlar bu sunucudan bazı karakter yoksunları. Böyle devam edin
![]()
Teşekkür ederim koray güzel sözlerin için ![]()
Canımm damageler harika +15 olmamana rağmen rakiplerine aman okutmuşsun adeta başarılar dilerim
Teşekkür ederim pınarr güzel düşüncelerin için de
Şuanda sunucuda daha iyi bir şaman olduğunu sanmıyorum...
Ellerinize sağlık yokluğumu aratmayın
Koray teşekkür ederim :=) düşüncelerin benim için önemli..
Güzel video olmuş emeğinize sağlık.
Teşekkürler
elinize emeğinize sağlık
Teşekkür ederim
Sen serverin en iyi şamanımısın acabaa :))
Bilmem öyle miyim ![]()
Tebrik ederim, gayet başarılı ve devamını dilerim.
Teşekkür ederim sizede başarılar ![]()
Herkese selam,gördüğüz üzere itemlerim +15 bile değilken çağırıldığım zaman savaşlardan kaçmıyorum ve rakiplerim oldukça güçlüler burdan onları tebrik ederim..Böyle bir video çektim çünkü 2 servera da aslında nacizane öncülük etmek istedim toplu savaş ve toplu savaş videoları için..Savaşan arkadaşlara başarılarının devamını dilerim,iyi forumlar. ![]()
İki serverin tek çatı altında toplanması lazım iki serverda da oyuncu sayısı dağınık ve servarlar boş olduğundan serverlar birleştirmeli diye düşünüyorum ki tek çatı altında bol oyunculu yeni rekabetler doğuracak bir server oluşması lazım oyunun popülerliğini arttırcak bir yöntem olabilir yönetici arkadaşların bu konuda ki fikirlerini merak ediyoruz
Server birleşimi yerine sunucu aktarımları olabilir =) sadece karakterin üzerinde giyili olan ve simyalarıyla bırlıkte =) savaş için güzel olabilir
Beklenen video sonunda yayında
Kusura bakmayın beklettiğim için.. iyi seyirler dilerim
Hazmedemeyenlere soda :)
Oyundan zevk alan insalara selam olsun..
Koray bu oyundaki en yakın arkadaşım oyunu bıraktı bu fotoğraf benden ona gelsin..Köpişiyle ve kendi güzel dostluğuyla başka serverda buluşmak ümidiyle
Geceniz güzel olsun..