Beillence tarafından yazılan gönderiler

Selam,Videoda müzik olmaması ne kadar özendiğinizi gösteriyorsunuz.Vasat bir video beğenmedim..Kafa tutmaya çalıştığınız insanlar iç itemleri 'Kavansit olmayan insanlar' :)

Herkese iyi forumlar dilerim,Oyun içi etkinliklerinin daha fazla arttırılmasından yanayım açıkçası..Özellikle yaşamın yoğun olarak ilgi gördüğü bir serverız ve yaşam bulmakta bende dahil herkes sıkıntı çekmekte..Boss kesmekten sıkılan insanlarda var ve düşünceme ek:Piyasayı da canlandırcağını düşünüyorum etkinliklerin çoğalması durumunda..Metin kesip slot keserek yapılan etkinliklerin zevki bir ayrıdır..Siz ne düşünüyorsunuz :?: :?:

Ooo kimleri görüyorum eski dost geri gelmiişş, hoş geldin kuzuumm rüzgarın ile geldin :) Düşman çarının hem savunma hemde atak bakımından ne kadar iyi olduğunu görmek için sabırsızlannmalı bence :) Sonuçta ne dedik en iyi şaman sensin hayatııımmm :love: :whistling: :whistling:

Pınarcım güzel arkadaşım teşekkür ederiiim güzel yorumun için :* Yeni serverda diz birleşince aramızda görmek için sabırsızlanıyorum akşam arıyorum o zaman senii <3

Tekrar yanımızda görmek mutluluk verici... Düşmanlarımızla ilgili bir bilgiden bahsetmek istiyorum. "Yay"lara karşı daha cok ilgileri olduğunu gözlemledik............

Teşekkür ederim murat bende tekrardan sizlerle olduğum için mutluyum, kılıçları daha çok bilemeleri lazım bence bu saatten sonra.. Beraber güzel savaşlar görmek dileğiyle :thumbup:

Herkese selamlar.Aa evet çok sevindiniz :P

Kraliçe geri geldii..Biraz yargı dağıtıyım düşmanlarımızın çenesi çok düşükmüş anladığım kadarıyla :)))))))))))))))))) Aksam herkesi kule onu beklıyorum türkiye saati 22.45

Herkese selam,son kez konuşmaktayım.Lelouch denen ve strange denen arkadaşlarımla birkaç gün öncesine kadar çok güzel geçicek savaşlar tarzında konustuk hiçbir sorun yokken..Ben kimseyi burda düşman bellemedim bellememde.Gerek suanda savaşmakta oldugum arkadaşlarda dahil.Hepsiyle laf dalaşına girerim ama özür diler barışım.Kavansitimle de girdim savaştım videomu cektım öldüğümdede veya öldürdüğümdede yazmadım yazdıysam bile üstünden zaman geçince özür diledim.O sslerde danger ve rix beyin dediği gibi değer biçme söz konusu..O ynei serverda çok sinirlendim ve bu edit olaylarıda üstüne eklendi herkes gibi benide bir korku sardı ve istemedende olsa birkaç şey ağzımdan çıkmış olabilir.İnsanız hata yapıyoruz.Kavansit ile video çektim tebrik edip karakterim için karşımızda şansın yok dediniz,bunun üstüne bende paramı yükleyip itemlerimi dönüştürdüm.Dediğiniz gibi yada düşündüğünüz gibi bir durum olsa benim çarımın canı inip yaşam mı basarım?Burda herkes para yükleyip epini çekmekte..Bende bunu yaptım.Sizlerlede savaşmak için can atıyorum ve size bir güne bir gün saygısızca bir şey yapmadım hep dostani yaklaştım belkide suçum buydu..Gelelim ss'lerde ki diğer konuya,gm ve ga lerimiz ile aram iyi olması dostum kardeşim mi demek? Karşılıksız bir şekilde video çekmekteyim ve devam da ediyorum..Benden kanıt istediniz bana çamur attınız.Teşekkür ederim son açıklamamdır..Savaşlarda görüşmek üzere

Akıl var mantık kim neyin ne olduğunu az buçuk anladı zaten anormal birşey olmasa oyuna her giren kişi seni bana söylüyor reis nasıl yapar diye bilmediğim için birşey söyleyemiyorum acaba rica etsem kart bilgilerinizden oyuna yatırılan paraları bir ss alıp img ye yükleyip buraya atıp herkesin sesini kesebilirsiniz yada gerekli açıklamayı bu sabırsızlıkla sesi çıkamayan arkadaşlara yapabilirsin sonuçta bu senin gibi doğru yoldan şaşmayan biri için gayet basit ve kolay olur açıklama olur

Ben yaptığım hiç bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim hiç birinize. Siz de ep çekerek aynı itemleri yapabilirsiniz çok zor bir şey değil. Birleşimde görüşürüz iyi oyunlar.

Benim tek anlamadığım konu şudur burda yayıncıya 200 ep diye ağlayan kişinin bir gün içinde +15 el +15 zırh +15 içleri +250 aura yapıp bütün skilerinin s lemesidir yani ben sanmıyorum ki bir günde buraya gelip 8 9 bin tl para basacağını keşke herşeyi video çekerken bunları da nasıl bulup yaptığını da çekseydin de yeni oyuncularımız da öğrenseydi

Ben o yorumumu yayıncıların verdikleri emeklerin karşılığının çok az olduğunu düşündüğüm için yazmıştım benim buradan gelecek olan epe zaten ihtiyacım yok maddi durumum iyi..Mimarım uluslararası bir firmada..Benim zırhım ve silahim +15 evet ama onun haricinde iç itemlerim yeni dönüşüldü + basmaya çalışıyorum.Onlarıda bugün veya yarın halledecceğim :) :) :) .Karalama kampanyalarını nerden başlatıcağınız iyi seçmeniz ve saygı çerçevesinde oyun oynamak dileğiyle.. :) Son yorumumdur.