Para herkese yakışmaz örneğii :)) tebrik ederim koray
Beillence tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hazmedemeyenlere soda

-
Rica ederim developerımız..İyi forumlar
-
Başarılar, bir gün bölümler birleşirse görüşmek dileği ile.

Teşekkür ederim umrarım yakında görüşmek üzere,başarılar

Başarıların Devamını Dilerim. Emeğe Geçen Herkese Saygılar

Teşekkürler sizede

-
Herkese iyi forumlar,2 haftadır düzeltilmesini beklediğim bir sorun ve bunu diğer ep ceken arkadaşlarda yaşıyor cogu kostum böyle bir sorunla karşı karşıya..Gerekenin yapılmasını arz ederim ve en kısa sürede yapılıcağından bir şüphem yok..

-
Başarılar.
Teşekkür ederim sizede başarılar..
-
Selam,Sizi bugün ki savaş için canı gönülden tebrik ederim sayıca üstün oldukları savaşta kesilip üstüne konuşmalarına rağmen efendiliğinizi bozmadınız kırmızı bayrak olarak gurur duyuorum bayragım ve oyuncuları ile.
.Nice savaşlar görmemiz dileğiyle.İki tarafında eline sağlık
İyi forumlar dilerim -
-
Tebrik ederim güzel düz vuruşlar bunlar serverda herkesin kılıcı fullemesine rağmen..Toplu savaş videolarıda bekliyoruz erebordan.İyi forumlar dilerim
-
İlk video için gayet iyi başarılar dilerim.
Teşekkür ederim,başarılar sizlerede

-
Bağlantı direk olarak videoya dönüştürüldü. Rohan2Global sunucularına hoşgeldiniz

Herkese iyi forumlar..Reelden arkadaşlarımla başladığımız rohan2mordor serüveninde kalıcı bir şekilde oynamaya başladık.Sizlere bu tarz mixtape videoları çekmek istedim ve ilk videomu elimdeki imkanlarla yapmaya çalıştım.Umarım severek izlersiniz.İyi seyirler dilerim..
Bağlantı direk olarak videoya dönüştürüldü. Rohan2Global sunucularına hoşgeldiniz

Teşekkür ederim Board Adminim
Çok mutlu oldum.. 
-
Videolarımı hala izlemediniz mi?

-
Ben farm yapmam admin.
Ahahaha

-
inna nirvana
gazapizm ustune basmıslar
eskimiş senelere yak
sonraki hayatımda gel
ezhel aya
ezhel alo
ceg şampanya
-
Yine gelmişş benim kuzuu.Editine nasıl emek vermişsin nasıl huzurlu bir video olmus böyle.. Umarım emeklerinin karşını alırsın aşkım.. Başarılarının devamını dilerim.
Kuzuşum teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Seninde başarılarının devamını diliyorum..Loncaya selamlar..Güzel video başarılar
Teşekkür ederim,sizede başarılar..
-
Abla başarılarının devamını beklerim ellerine sağlık

Teşekkür ederim ablacım

Evet video yayında
emegimimeze sağlık en kısa zamanda yenisini istiyoruz başkan ....Teşekkür ederim abdullah.. Hız kesmeden devam

Çok emek vermişsiniz hem farm hem video için inşallah karşılığını en iyi şekilde alırsınız.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah
Emek vermeden güzellik olmaz 
-
Abla başarılarının devamını beklerim ellerine sağlık

Teşekkür ederim ablasını yakışıklısı
Devamını hep birlikte yapıcağız yakışıklım 
-
Herkese iyi forumlar.. Mixtape serimin vol2 si yayında
İyi seyirler dilerim.. 
-
Başarılar..
Teşekkür ederim size de..
-
Lonca başkanım videoyalar başlamış
Kral arkandayız başarılarında destek olmak ve yanında olmak gurur verici daha iyilerine başarıcagından şüphemiz yok vol 2 beklemekteyiz 
Teşekkür ederim kankacım güzel yorumun için
Vol2 yolda geliyor =)