Tebrik ederim şarkı seçimi güzel fakat onun dışında video cok özensiz bence videolarınızı daha özenli çekmelisiniz.1*1 vs de yaşam basmak cidden banada gereksiz geliyor ama onun dışında toplu vs de basmakta bir sakınca görmüyorum.Buda şahsi fikrim video haricinde.Başarılar ![]()
Beillence tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zodyakta keser benim kızım
not:202 canavar ile
-
Tek Başına Nemere de keserim
Herkese iyi oyunlar
not:kritikle 45 k vurdum
-
Teşekkür ederim @DangerXpreSs

-
Artı Basmadan Önce Duaya Kalkmışımdır..

INimisha/Rohan2
-
İyi geceler dileriz,Metin2'nin en sevdiğim yanı güzel insanlar kazandırması..

-
Hırs başarısızlığın son sığınağıdır.-lNimisha..
-
GA değil, "SA" Sunucu adminiyim.
Yine de sen bilirsin.Çok özür diliyorum Atilla'dan alışkanlık oldu.Artık olmaz SAdminim.
Ekran görüntüsünde bende varım.
Göremedim o an.
-
Merhaba, arkadaşlar oyun içerisinde güzel gördüğünüz "Ekran görüntülerini" bizimle paylaşabilirsiniz.

Kroxi GAdminim

-
Niye herkes bu kadar gergin ve savaşa aç?
Senin gibi milleti yarı yolda bırakıp sonra serbeste alıp dalmaktan daha iyidir berkancım

-
Görmezden gelin, ses etmeyin, cevap vermeyin. Sessizlik herkesi mahveder.Charles Darwin
Eee hadi savaşalım ;))
BEBEĞİM
-
sadece gülüp geçiyoruz biz onlara ya
Savaş yapan yok kelime yapan cok lan meth lan bebekondu ne boş insanlarsınız
Davete icabet ederler umarım anıl
Savaş isteyen varsa pm atabilir yani çekinmesinler
Oyy neni koççariii beybikondi

-
Bu tarz da ki insanlar metin2 trde de vardı demek burdada var kuzum
yapıcak bir şey yok çağırmaya devam gelmezlerse kendilerinin bileceği iş
Sen karakterin ve duruşunu bozma bir örneksin bütün oyunculara 
Pınar güzel düşüncelerin için teşekkür ederim cnm
.Dediğin gibi bu tarz olaylar her yerde var,kesilmekten bu kadar çekinmeyi anlamış değilim kendi hayatlarını oyuna yansıtmak gereksiz geliyor bana açıkçası
Gel artık rohan2'ye sıkılmaya başladım sensiz
-
Herkese iyi forumlar dilerim,Kırmızı bayrağa inanılmaz bir kışkırtma söz konusu.Bunları bırakıp lütfen kesilen veya kesen taraf olsanız savaşlara çıkmanızı rica ediyoruz.
iyi oyunlar
-
Eyvah eyvah
Hodri Meydan bir meydan okumamıydı ?Yenilen pehlivan ne zaman güreşe doyduki

-
öhö öhömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Burak ne oldu gıcık yaptı bi sende
relf gibi olmak istemiyorsan aksini idda etme 
-
Koraya tek rakip benim aksini idda eden RELF GİBİDİR

-
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Ep ile kol satılmıyor ne yazık ki lazım olabilirdi arkadaşlara.AHAHAHAHAHAHAH
Rica ederim koray 
-
Onlar zaten sadece kralı eğlendiren palyanço olabilirler.
AHAHAHAHAHAHAHA

-
Herkese iyi forumlar dilerim,Herkesin bildiği üzere loncam büyülü ormanda farmlıyor..MAVİ BAYRAKTAKİ GECEKONDU VE METH LONCASIYLA KONUŞUP ANLAŞMAMIZA RAĞMEN O KONUŞMA YAPILDIĞI GECE BİLE KESMEYE CALIŞIP YETMEYİP KENDİ BAYRAKLARINDA SAVAŞTIKTAN SONRA YUNUS DENILEN OKCULARI BUYULU ORMANDA DURUP ÖZELLİKLE SİZİ BEKLİYORDUK KESMEK İÇİN DİYİP GELİP KESİYOR..SEBEBİDE SAVAŞTA KESMİŞİM VİDEO ALMIŞIM
GÜLDÜRDÜ
OYUNU FAZLA CİDDİYE ALAN İNSANLARLA MUHATTAP OLMADIM BU DAKİKADAN SONRADA ASLA OLMAM SADECE DİZMEMİZİ BEKLESİNLER SONRASINDA SAVAŞLARA GÖRÜŞÜRÜZ ZATEN KESİLİR VEYA KESERİZ..BENİ BU KADAR SEVMEMENİZİ ANLAMIŞ DEĞİLİM SORUN KIRMIZIYA GEÇMEMSE O ZAMAN ADAMLARINA SAHİP ÇIKICAKSINIZ :)))))))) achten Sie auf sich selbst Verlierer