birde karakterlerimle en son nemere ve razo yaptıkdan sonra cıkmısdım
son olarak SHiiRA VE ElfiDaN daki petlerim prizmatik petler elfidan daki petim savascı sura nınja savunmalı SHiiRA BERSERKER NINJA SURA
hasret tarafından yazılan gönderiler
-
-
birde karakterlerimle en son nemere ve razo yaptıkdan sonra cıkmısdım
-
kullanıcı adı: gulkokus
karakter ismi: AFACAN
kaybolan esya: (MİTSİ MÜKEMMEL YAKUT STR ORT SAVUNMA ) MUKEMMEL MİTSİ ONİXS BLOCK OK SAVUNMA DELİCİ
KULLANICI ADI:KORKUD
KARAKTER İSMİ:SHiiRA
KAYBOLAN ESYA:kusursuz mitsi +6 yakut ort zarar direniş (ortalama zarar) saldırı degeri
+6 kusursuz mitsi grena onun tam efsununu hatırlamıyrum ama sp üretim max sp bir efsunu daha vardı onu hatırlayamadım
efsane yada mitsi mat dandık bırde safir vardı123123 isimli pet berserker 20 nınja sura yada savascı olması lazım 3 unden ıkısı oranı tam hatırlamıyorum fakat saldırısı 24 oranın üzerindeydi petin lv de 128 yada 130 o aradaydı
+200 buz tılsımı kardesım kullanuyrdu tılsımı tam efsunlarını hatırlamıyrum ama 12 güç vardı 3 efsundu
kullanıcı adı:kaderim67s9s
karakter ismi:ElfiDaNs9s
kaybolan esya:104 ejderhA PET İSMİDE EJDER ORANI 21 ÜZERİNDEYDİ KUSURSUZ MİTSİ +6 YEŞİM EFSUNLAR DEGİŞİMLİKDİ HP YÜZDE VARDI HP ÜRETİM SANIRSAM
KUSURSUZ EFSANEVİ ELMAS BÜYÜLÜ SALDIRI DEGERI BECERI HASARI BECERI KARSI KOYMA GRENA MİTSİ MAT OLMASI LAZIMsölediklerimin dısında belki fazlası eksigim var ama bildiklerim bunlar zaten kontrol ettıgınzde ap acık ortaya cıkıcaktır böle birsey basıma gelcegını bılsem hepsının remını cekerdım şimdiden tşkler