2026 yılın damage rekoru saplaa xd
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
eline sağlık az sonra kuduruk tayfa gelir xd
-
-
Her karakterimle tokat xd
-
Bu oldplayer sunucuya başladığından neden sağa sola saldırıyor. Aşıları tam mı bunun?
Bırakmadan öncede millete panelden itemime bakıyorsun diye iftira atıp ban yemişti dimi bu

Ben saldırmıyorum abisi tebrik ediyorum videomu çekip atıyorum sizde kuduruyosunuz 😂 ban olayına gelirsek ban felan yemedim abisi bi taraflarından sallama istersen
-
Sen 100k at çarı silcem diyip boş çara vuruyorsun diyip sıyrıldın sende haklısın çarın BOŞ

Sözünde durumu sence delikanlı olsa durur ama deliğikanlı bu
-
Ercan Bunun spaceler hep kafaya mı geldi biat ediyor bu

Ben sizin gibi kudurmuyorum asansörcüm sizin zorunuza gidiyo benim ise hoşuma aramızdaki fark bu
-
eline sağlık başkan

-
-
-
eline sağlık dinocum
-
Merak etmeyin oldplayerin haşmetli hepinize yeter,yeterki sıraya geçin beyler
-
Abuk Subuk konuşanlar belli 10 saniyelik video atan kendini bi halt sanıyor. Senin icraatin ne çok merak ettim 10k space mi 😂😂 Hem laf atıyorsunuz hem de ağlanıyorsunuz 😂😂 azıcık adam olun. Çıktım konudan sorunu olanı dc de bekliyorum sesli de 😂😂 🦴🦴
Kardeşim senin tipin gibi sesinde kötüdür ya hiç çekilmez şimdi yakışıklım xd
-
-
-
Sana kemik atan olmadı ama sen yırtık dondan çıkar gibi çıkmayı seviyorsun oyunda bilgisizken ercan dan bilgi alıp oyunu öğrenip ercan a düşman olan 1 kişisin muhattap dahi olmamak lazım seninle - Discorda ki mevzular hoşuna gitmiş ıslanmışsın belli bir ara müsait zamanda part 2 sini yaşatayım sana ozaman
Çocuğum sana kemik atan oldumuda burdan herkese cevap veriyosun lolipop
-
-
Beni alan almış be emrecik sen kendi derdine yan 😂😂
Gözlerin ömre bedel kardeşim benim 😂😂
-
-
Senin Ogün ile olan videondan erkeklerden hoşlandığın belli de ben sadece kadınlardan hoşlanıyorum. Bana resim atma yani hiç boşuna 😂😂😂
Kadınlar sana bakıyomu kral ahahah