Ne demişler karşınızdaki insan sizi hayatında nereye koyuyorsa sizde onu tam oraya koyun.
Eline sağlık abi 👊
Ne demişler karşınızdaki insan sizi hayatında nereye koyuyorsa sizde onu tam oraya koyun.
Eline sağlık abi 👊
Rohan2’yi uzun yıllardır oynuyoruz. Şahsım adına, Escanor adlı arkadaşıma sonsuz kefilim. “Babalarını çağır” şeklinde ithamda bulunularak, bel altı vuruşlarla ve tahrik ederek bir yola çıkılmıştır. Arkadaşımızın verdiği karşılık cümlesi nedeniyle Rohan2 yöneticileri tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Ancak karşı taraftaki arkadaş, kaos yaratmak amacıyla bu olayı; kutsal olan ailevi değerlere, özellikle de anneye edilmiş bir küfür gibi oyunda gündeme getirerek, hem oyun içindeki arkadaşlarımıza hem de loncamıza kelime oyunlarıyla zarar verme çabası içine girmiştir.
Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir.
kanka chatgbt olmadanda yazabilirsin.
Alico bekliyorum çar burda oyun burda
maradondayım bekliyorum şuan
Rakipleri kovalamışsın kaçmışlar senden
Eline sağlık kardeşim. 👊
Savaş dediğin böyle güncel olur rakibin elinde doğru düzgün kayıt yok eskileri toplayarak 2 dk video anca çıkarabiliyorlar
eline sağlık başkan 👊
Seni Videoya koş gel Kim kimin neresine veriyor bakalım aslan parçası ...
Tamam dar şortli
Yansıtma diyor ya birde :d
Bunlar hazmedeyen kuduruk tayfa hep bir bahaneleri vardır ama sözünde durmaya gelince nanay
Boş yapma biraz soluklan ben bırakınca yazarsın ozmn ufaklık ...
Ufaklık dediğin kişi eline veriyo haberin yok videoları izlersen eğer asansör 😂
Allahın lalesi Mezunu musun o dalga geçerken bari imla kurallarına uyarak yazmaya çalış engelli
(Mezunumuzun yazan veledin ilkokul mezunu olduğum düşüncesini ortaya atışı
)
Hızlı şekilde yazarken bazen boşluk yada farklı harflere basabiliyoruz asansörcüm ama bunu anlamaman çok normal kardeşim anlayışla karşılıyorum xd
Yakınlardayım dedin adres sordun bende o vakitler arası geçeğim yeri söyledim sana keşke az olaydında doğruları konuşaydın veled, az daha ufak atayım sen yersin sana fazla bile geli
Bu konuşmalarına bakılırsa hiç ciddiye alıncak biri değilsin asansörcüm yaşın belki 25 olabilir ama beyin yaşın inan ki 10 felan
Ne kardeşi lan ağzına o kelimeyi birdaha alma veled , asgari ücret konusunda kişi kendinden bilir işi derler , gelecen görecen bir bakacan neymiş değilmiş
para muhabbeti yapmayı sevmem ama paçavrasınız imalatın ne demek olduğunu bilmeyip istediği tarafa çekecek kadar ıqsuzsunuz
Kardeşim sen ilkokul mezunumuzun bu nasıl cümle kurmadır 😂
Asansör butonu kulenin önünde kafana basıp gönderdiği videoyuda koysana köye kaça kaça gidip pm blokladığın videoyuda koysana askerden gelmiş kim hangi tuşa basmış bir bakalım
Videoya öyle 2 skil çekmekle olmuyor 7-2 spaceyle hasar çıkarmaklada olmuyor beni dellendirme insanların yüzüne bakacak halin kalmaz ufaklık ...
bana diyosun ergenmisin laflara bak diye ama sen yazdığın şeyi hiç okumuyosun heralde denk gelirsek sana özel klip yapcam başrolde sen xd
Büyüde gel diyor laflara bir bak liseli ergen ya Asansörün adı değil ilk okul mezunu cahil cühela asansör motor imalatı firmamın ismi , benim zamanında düşman olup dost olduğum adamlar değil senin gibi sözde erko herkesin isteyip aldığı bir firma ismiydi aslan parçası benim gizli saklım yok anladın sen yerse
sen olsan olsan asgari ücrete çalışan bir şirketin elemanı olursun kardeşim ![]()
Sende keşke öyle bir yürek olsa 1 senedir onlar öyle mesajdan yazmayla olmuyor aslan parçası çaya çorbaya hepinizi beklerim
Detay: Firmamın ismini 1 senedir biliyorsunuz... ufaklık
Asansörünün adını senin zamanında düşman olup şuanda kankan olan söylemişti paşam nasıl miğde varsa sizde şaşıp kalıyorum ben her zaman arenadayım senide bekliyorum gerçi çıktığında 1.3 pet kullanıyosun diye ağlıyosun kullanmadığım halde büyüde gel abisi
Tek skillik derken ufaklık senin üstüne giyemediğin zırhı ben kuşağa basıyordum bec büyü yarı itemi dün gördünüz daha düne kadar tek bec takılıyordunuz lale
Sen git Ort çöl canavarlı silahtan geçtiğin itemlerin kutlamasını yap ufaklık ... Video çekmeye yeni başlamadım , yüklemeye yeni başladım .
Geçmişe dönük istersen sana bir klip yapayım ufaklık
Atsana allah için asansörcüm varsa tabi 😀 sizi zamanında tek ortla zıplatıyodum şimdi ort becle zıplatıyorum demekki zamanında hepinize çok sokmuşum ondan bu kuyruk acınız 😀 içinizde çevirip durun belki çıkartırsınız 😀 gelde bugün sana bi dayak atayım 😀
Velet boş yapıp durma işine bak 20k spacelerine video yap beni dellendirme ufaklık ...
Maymun videosu felan editlemeye çalış vasıfsız ...
İyi bir çocuk olursan sana DICKDATOR item tanıtımı videosu çekecem gözün çar görsün ...
seni asansöre bindiririm düğmelerine basarım canım kardeşim güncellemen yeni geldi heralde 1 hafta geriden geliyosun
Kalite asla tecavüz değildir