Eline sağlık kardeşim
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Elinize sağlık böyle rekabet ortamı oyunu daha da güzelleştiriyo. Bu tarz videolar atıldığı sürece altdan gelen oyuncularada teşvik olmuş olacaktır.
-
karakter sayısı olarak gayet iyi nice savaşlara.
-
-
-
PARMAĞINA SAĞLIK KARDEŞİM

-
Çözüm bulmak zor gelince bahane bulmak kolay geliyor tabii

Katılıyorum 😀
-
Ben bu kadar hasar yesem hesabı silerdim heralde 😂 bunlar şimdi bu hasarları kabulde etmezler 😂 simya kapalıydı felan derler 😂
-
KARDESIM BENIM sence benım gıbı bırının yansıtma ya da donusum getırmeye ıhtıyacı mı var ? arkadasınız zeus adlı cardan yedıgı damagelere dayamayıp aramıza sokuyordu onunuda videosu gelecek birazdan bakalım nasıl cevaplar vereceksın xddd
Kardeşim bu video biraz HARD olmuş Şu videoyu izleyince ne bahane üretecek acaba 😂
-
GÜZEL ANILIK FOTOĞRAF İYİ OYUNLAR.
-
Eline sağlık
Eyv kardeşim sağolasın
-
Uygulamalı ders veriyor musun kardeşim?
Elimizden geldiğince abi
-
Eline saglik guzel video olmus
Eyvallah adamım
-
-
Bu ufaklığa lonca olarak haddini bildirecekmisiniz yoksa benim için herhangi bir uzlaşma söz konusu bile değildir , zamanında andromedanın yaptığı güzelliği değerlendirerek yorum yapmanızı bekliyorum bakalım nasıl oluyormuş konuşup halledilecek bir mesele miymiş bu ufaklığın derdi farklı kes kes tepemde horon tep diyor ben itinayla gerekeni yapacam merak etmeyin

Zamanında ben kiminle küfürleştim saıyangod ile bana küfürleştiğim bir tane görüntü bulsana lale çekemeyince adamdan hasar yemeyi uyduruyorsun bir tarafından veled ötede oyna...
Yaş konusuna gelelim yaşla alakası yok paşamın bilmem neyin senin sorun beyinde heralde benimle kendini bir görmenden sıkıntı var bir değiliz ufaklık ort beci 2 sene sonra gördün sen anlatabiliyormuyum

Bunlar daha iyi günlerin oyun sana zindan olacak ufaklık...
Had bildirmeye gelirsek ben allahtan başka kimseye eyvallah demem önce bunu bi öğren Ben 8 senedir bu swdeyim ne rakipler gördüm sen ilk değilsin sonda olmayacaksın gücün yetiyorsa elinden geleni ardına koyma koçum her yerde her zaman kim kime dar ediyo görürürüz sen önce dar giyinmeyi bırakırsan seni belki ciddiye alabilirim bundan gayrı artık sana cevap yok videolarla tokat gibi cevap var paşam ( tabi korumalı alandan dışarı çıkabilirsen gerçi sen sadece pazar çarınla çıkıyosun onada benim yapabileceğim bişey yok.)
-
Teşekkürler ogün bey ...
Bu ana bacı yapanlar sende bilirsin sokakta cezasız kalmaz adam halen ilk yaptığı hikayeyi milletin üstüne yıkıyor benim elimde kanıt var discordda bir yerde buluşulur bunu başlatan kimse özür dileyecek cezasız kalmamalı ...
Zamanında benim loncamın yaptığı erdemliliğin 1/10 unu bekliyorum istediğiniz zaman istediğiniz yerde ben ispatımı gösteririm , ben kimse bana ana bacı yapmadan yapmadım korkudan yorumları siliyor bende herşey ispatlı bu sorun böyle üstünü hadi kapatalım diyerek kapatılacak bir sorun değil ...
Üstü kapatılacak şey değil diyosun ama nasıl bi karakterin varsa zamanında küfürleştiğin o insanla birbirinize yorum yazıp beğenileşiyosunuz gelipde burda sana kimse bişey yazmıyo etmiyo o yüzden havlama burda yol al paşam
-
Yav veled benim ağzımdan küfürü boşver ailevi hakaret çıkmadan senin ağzından çıktıysa dc gelip tüm loncadan özür dileyip elini öpecen mi ?
Paşam felan sen hayırdır kimsinde paşam çekiyorsun yaşın kaç başın kaç senin veled panel yapan kimmiş bizde açık açığa konuş elinde ispat varsa konuş boş yapma bana panel kullandığını bile kabul ediyorsun nasıl yüzse anlamadım gitti ...
Sen hiç bişeyi bozamazsın aslan parçası

Oğlum ben kimseden özür dilemem sen hala bunu anlamamışsın o dar kot şortu çıkarda kan gitsin beynine az sizden ala panelcimi var milletin karısını arayan siz milletin karısına kızına söven siz hala gelmişsin laf yapıyosun yaşa gelirsekde aramızda çok yaş farkı olduğunuda sanmıyorum koçum hadi yol al
-
Geçen xDarcost un yaptığı ailevi hakaretide paylaşabilirim , senin ercana yaptığın panel muhabbetide bence gayet yeterli ben kimseye durduk yere ailevi küfür etmem yalancı konumuna düşürmeye çalışma rezil ederim ...
Panel konusuna gelirsek en iyi siz bilirsiniz o işleri zamanında milletin karısına kızına küfür eden sizlerdiniz biz değil milletin karısını arayanda sizlerdiniz yine biz değil o yüzden burda boşuna algı yaratma bozarım seni çocuk
-
Enesten önce bu muhabbet youtube videosunda benim kaldırılan mesajla senin mesajı paylaşmamı ister misin ?
Youtuba kanalıma gelip benim paylaştığım gönderimin altına küfür ettiysen aynı şekilde karşılık almışsındır bu kadar basit ama gelipde bana durduk yere küfür ettin diyemezsin dar şortlu uslu durursan eğer kimse sana bişey yapmaz paşam bide hem ilk küfür eden siz oluyorsunuz sonrada küfür yiyince zorunuza gidiyo zamanında küfürleştiğin adamla koyun koyunasın o sana yorum atıyo sende ona kalp hatırlatırım.
-
1-Öncelikle elindeki benimle alakalı olan tüm videoları bekliyorum hasar ayırt etmeksizin hepsini editsiz at ben izlerim kritiksiz 50k 60k skilin varsa postayı ozmn koyarsın , Ben 2 günde öğrendim öğrenmiyorsan editsizde atabilirsin

2-Ben çok korkuyorum o yüzden ağzımız bozuk bana ait olan şirket telefon herşeyi biliyorsunuz
Her zaman beklerim çayla çorbayla korkacak adam değiliz ogüncüm ...3-Bu işi youtube videosunun altında chatten ana bacıya çeviren oldplayer veledine söyleyeceksin , ben kimse aile hakarete girmediği sürece ben ailevi hakaret etmedim etmem , bilmem bilir misiniz ama sokakta bunlar kutsaldır , sence önce bu konuştuklarını kendi lonca discordunda konuş sonra beraber discordda ele alırız ne yapılması gerekiyorsa ...
Yalan söylemede bir numarasınız kimse senin ailevi değerlerine küfür etmedi kardeş sallama istersen ailevi küfüre gelecek olursakda sizin parayla tuttuğunuz enes denilen şahış ilk o ailevi değerlere küfür etti haberin olsun