Anı olarak kalsın xd
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Emin lokum dağıt arkadaşlara 😂
-
-
SAVAŞ ALANINA GELDİĞİMDE SAVAŞIN 3 DK SÜRMESİ, BİNEKLE İN BİN YAPARAK SKİLLERİMİ BLOKLAMALARI, KORKUDAN 100 OKA GEÇİP KILIÇDAN AÇIK VERMELERİ VE KILIÇDAN 40K YEMELERİ, SWNİN EN İYİ OKÇUSU BENİM DİYİP ORTADA GEZİNİP 124K SPACE YEMELERİ, SESTE BİZİMLE AYNI DÜŞÜNCEDE OLUP SESTEN ÇIKINCA DANSÖZ GİBİ SÖZÜNDEN DÖNMELERİ, SİZE KARŞI 5-15 BİLE SAVAŞIRIZ DİYİP SAYIMIZ 1 FAZLA OLSA BİLE EŞİT SAVAŞALIM BAHANELERİ HADİ TAMAM MADEM SAVAŞALIM DEDİĞİMİZDE SAVAŞMAMALARI VE DAHA NİCELERİ SİZ BETONDA KALMAYA DEVAM EDİN BİZ LONCA OLARAK HER ZAMAN ER MEYDANINDAYIZ NE ZAMAN SAVAŞMAK İSTERSENİZ BİZ BURDAYIZ AMA 3,4 DK SAVAŞACAKSANIZ KORKUP KAÇACAKSANIZ HİÇ SAVAŞMAYALIM DAHA İYİ KEYİFLİ SEYİRLER.
-
Rakip yine tarumar
sırt sırta verdiğimiz sürece rakiplere aman dedirtmeye devam

-
çoooook havalıııııııııı
varsa bizden iyisi o bizden birisi xd
-
bensiz savaş he eline sağlık

çokda savaş sayılmaz rakip genellikle kaçtığı için

-
-
-
-
Pazarımda 26 won vardı ve 400m para vardı. 400m param geldi ve wonlar gelmedi. Yardımcı olur musunuz?
Won çeki olarak envanterine gelmiştir sağ tıklayarak alabilirsin
-
-
Kanıtlasana? Siz tanımadığınız "noname" dediğiniz birine bile iftira atabilen karakterde insanlarsınız kesemediğiniz adama mı iftira atmayacaksınız? Burada komik olan sizlersiniz.
Eğer benim dediklerimi yaparlarsa kanıtlamış olurum ama yapcaklarını hiç sanmıyorum o yüzden sen önce tasmanı tutan adamlara bunu söyle okeyseler ben burdayım
-
-
-
Bu konu hakkında ticket oluştur. Eğer haklı iseniz zaten ban yer. Neden her yere aynı muhabbeti taşıyorsunuz? Oyunu karalamayın. Rohan2 gibi büyük bir server'da ne gibi bir bug olabilir? Kanıtlayın. Kanıtlayamıyorsanız iftira atmayın.
Oğlum sana kaç para verdilerde herkesden çok sesin çıkıyo kaç paraya kiralandıysan ben 2 katını veriyimde sus bidaha ağzını açma
-
-
Oyundaki nickimi bile bilmiyorsun. Hadi arkadaşım uzatma karaktersizliğinize devam edin. Ergen loncası.
oğlum bana cevap verme uza
-
Tamam karaktersiz arkadaşım. İyi forumlar. Tanımadığın kişilere de birdaha hırsız ithamında bulunma. Karaktersiz yoksunu.
Hırsız adamdan karakter dersi yürü len