SAVAŞ ALANINA GELDİĞİMDE SAVAŞIN 3 DK SÜRMESİ, BİNEKLE İN BİN YAPARAK SKİLLERİMİ BLOKLAMALARI, KORKUDAN 100 OKA GEÇİP KILIÇDAN AÇIK VERMELERİ VE KILIÇDAN 40K YEMELERİ, SWNİN EN İYİ OKÇUSU BENİM DİYİP ORTADA GEZİNİP 124K SPACE YEMELERİ, SESTE BİZİMLE AYNI DÜŞÜNCEDE OLUP SESTEN ÇIKINCA DANSÖZ GİBİ SÖZÜNDEN DÖNMELERİ, SİZE KARŞI 5-15 BİLE SAVAŞIRIZ DİYİP SAYIMIZ 1 FAZLA OLSA BİLE EŞİT SAVAŞALIM BAHANELERİ HADİ TAMAM MADEM SAVAŞALIM DEDİĞİMİZDE SAVAŞMAMALARI VE DAHA NİCELERİ SİZ BETONDA KALMAYA DEVAM EDİN BİZ LONCA OLARAK HER ZAMAN ER MEYDANINDAYIZ NE ZAMAN SAVAŞMAK İSTERSENİZ BİZ BURDAYIZ AMA 3,4 DK SAVAŞACAKSANIZ KORKUP KAÇACAKSANIZ HİÇ SAVAŞMAYALIM DAHA İYİ KEYİFLİ SEYİRLER.
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rakip yine tarumar
sırt sırta verdiğimiz sürece rakiplere aman dedirtmeye devam

-
çoooook havalıııııııııı
varsa bizden iyisi o bizden birisi xd
-
bensiz savaş he eline sağlık

çokda savaş sayılmaz rakip genellikle kaçtığı için

-
-
-
-
Pazarımda 26 won vardı ve 400m para vardı. 400m param geldi ve wonlar gelmedi. Yardımcı olur musunuz?
Won çeki olarak envanterine gelmiştir sağ tıklayarak alabilirsin
-
-
Kanıtlasana? Siz tanımadığınız "noname" dediğiniz birine bile iftira atabilen karakterde insanlarsınız kesemediğiniz adama mı iftira atmayacaksınız? Burada komik olan sizlersiniz.
Eğer benim dediklerimi yaparlarsa kanıtlamış olurum ama yapcaklarını hiç sanmıyorum o yüzden sen önce tasmanı tutan adamlara bunu söyle okeyseler ben burdayım
-
-
-
Bu konu hakkında ticket oluştur. Eğer haklı iseniz zaten ban yer. Neden her yere aynı muhabbeti taşıyorsunuz? Oyunu karalamayın. Rohan2 gibi büyük bir server'da ne gibi bir bug olabilir? Kanıtlayın. Kanıtlayamıyorsanız iftira atmayın.
Oğlum sana kaç para verdilerde herkesden çok sesin çıkıyo kaç paraya kiralandıysan ben 2 katını veriyimde sus bidaha ağzını açma
-
-
Oyundaki nickimi bile bilmiyorsun. Hadi arkadaşım uzatma karaktersizliğinize devam edin. Ergen loncası.
oğlum bana cevap verme uza
-
Tamam karaktersiz arkadaşım. İyi forumlar. Tanımadığın kişilere de birdaha hırsız ithamında bulunma. Karaktersiz yoksunu.
Hırsız adamdan karakter dersi yürü len
-
Ne item çalmasından bahsediyorsunuz anlamadım? Screnshoot paylaşan kişi ben değilim kim hakkında konuşuyorsunuz bilgim yok. İtem çalan da karaktersizdir. Şizofren misiniz item çaldın vs gibi ithamlarda bulunuyorsunuz oyundaki nickimi bile bilmeden. Bir kez daha loncanızın karaktersizliğini ortaya koymuş oldunuz. Loncanızın bu denli karaktersiz barındırdığını bilmiyordum şu okuduklarımla anlamış oldum.
Metin2 oyunun savaş oyunu olduğu konusunda hem fikiriz.Rohan2 bu konuda bize fazlasıyla bize keyif veriyor. Keseriz kesiliriz bu oyunu zevkli kılan şeydir çok haklısın. Burada değinmek istediğim şey savaşın bile bir adabı olur siz bunlardan çok uzaksınız bunu görmüş olduk. Bu konu hakkında yorum yapmadan önce arkadaşın videosu izleyip beğenmiştim. Güzel bir karakteri var(oyun içindeki karakter) ve güzel şekilde kullanıyor. Fakat her şey oyunda iyi olmak değildir. Savaşlar saygı çerçevesinde olmalı. Bu benim görüşüm tabii ki siz saygısızlığa devam edebilirsiniz bu da sizin karakteriniz.
İyi forumlar.Çene yapma uza bidaha benim konumun altınada bişey yazma
-
Oyun içinde bir item için yalvaran birinin millete forum üzerinde sallaması ayrı bir dalga konusu. Bu saygısızlığa da loncasının söz çıkarmaması loncasının tamamı aynı karakterde insanlar olduğunu gösterir. Ben her zaman saygıdan yanayım. Umarım bir gün ergen ve saygısızlardan arınır Redemption loncası.(sanmıyorum çünkü karakterlerini belli ettiler.) Şu screshoottan sonra hala konuşabilmesi de ayrı bir yüzsüzlük. Bu saygısız tartışmayı daha fazla devam ettirmeyeceğim.
Dipnot: Hiç bir loncaya üye değilim. Gözlemlediğim kadar yorum yaptım ve haklı çıktım.dostum hem milletin itemini çalıyosun birde gelmişisn karakterden bahsediyosun karakterden bahsetcek en son kişi sensin laflarına dikkat et.5 para etmeyen adamlar gelmiş burda konuyu kirletiyo.
-
eyvallah beyler eksik olmayın.
-