SAPLARIMHA!
KAÇARIMHA!
SAPLARIMHA!
KAÇARIMHA!
sana özenilerek açılan ninjaların yüzünün halini görmek istiyorum
özeniyorlar ama yapamıyorlar ![]()
Bu kadar zoruna gitceğini bilseydim kesmezdim seni 😂 oyundan 3 farklı hesapdan yazman dc den 2 farklı hesaptan yazman bide burada forumu meşgul etmen baya zorunu gitmiş olmalı elinden bişey gelmeyince böyle saçma sapan şeylere başvuruyosun zavallı seni 😂
Videoyu izledikten sonra bi karnım kazınmadı değil burger mi söylesem napsam.
İLGİ İSTİYODA ONDAN BÖYLE TANIMADIĞI KİŞİLERİN ALTINA YORUM ATIYO
Yorum yapmak için yorum yapmıyorum, Sunucu içerisinde birbirinize nasıl bir kin besliyorsunuz bu benim inan hiç umrumda dahi degil ben oyunuma bakarım stresimi atar çıkarım. Anladığım kadarıyla sunucu içerisinde mafyacılık oynuyorsun saga sola sataşarak isim nam rütbe sahibi olma hayalleri ile yaşayan bir oyuncusun. Sana tavsiyem bu yoldan ivedi bir şekilde dönmen ve saygı sevgi çerçevesinde sunucu içerisinde oyuncuların huzurunu bozmadan oynamandır. Onu bunu keserek video alarak bir isim sahibi olmak istiyorsun fakat bu şekilde isim nam sahibi olunmaz. Güzel ahlak kullandığın ve saygını bozmadıgın sürece namında olur isminde olur
benim bi başkası ile problemim kimseyi ilgilendirmez özellikle seni hiç ilgilendirmez isim sahibi olma gibi bir derdim yok çok şükür ama ama senin yalakalık yapma gibi derdin var aferin çocuk abinden 1k ep kazandın başkalarının avukatlığını yapmaya devam et bidaha da üstüne vazife olmayan şeylere yorumda bulunma özellikle benim gönderimin altına hiç bulunma ALTINDA KALIRSIN.
Aranızdakı mevzu nedir tam olarak bilmiyorum ama sanki birazda tahrik var gibi duruyor. Yat lan yere gibi kışkırtıcı kelımeler kullanılmış.
adam gibi dursana yavrum kışkırtıcı değil aynen reis yorum yapmak için yorum yapma
biraz karakterin varsa bu görselden sonra bişey yazmazsın diye düşünüyorum.
AFK Hesaba 80 K Kritikle tek atmış bu minik kardeşimizi tebrik ediyorum
Bana foruma atsana varsa tek yediğim videom dedin bende sana Pm den ne yazdım Atıyorum izlersin ama bana bahaneyle gelme dedim demi öteki videodada teke gidiyosun 72 k yiyerek yemeye iyice alıştın.Bundan sonra seni sağda solda görmiyim seni bazı kişiler için affediyodum şimdi git kime ağlıyosan ağla artık sana af yok gördüğüm yerde ensene şaplağı koycam
SES GELMİŞTİR UMARIM ALİ VEFA XD
AÇIP AÇIP İZLERSİN ABİM
Anı olarak kalsın xd
Emin lokum dağıt arkadaşlara 😂