OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
Video hoşuna gitimi?

KENDİNE ÖZGÜ OLURSA ÇOK DAHA İYİ OLUR BÖYLE TIRT
-
kral okçuyu benden özendin son video girişini benden özendin biraz kendi kararlarını kendin ver derim kardeşim
bu kadar özendiğini belli etme -
HERKES RENGİNİ BELLİ ETTİ YİĞİDİM KİMİ KAHPE RENGİ KİMİ KAHVE RENGİ
-
normal olmadigini soylemistim

YANINDAKİ ELEMANLA BUNUN KAFA HARBİ GİTMİŞ. OLMAMIŞ ŞEYLERİ OLMUŞ GİBİ YAZMASI DAHA DA KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜRÜYO KENDİNİ ŞUAN BUNA CEVAP VERİYORUZ YA KENDİNİ ÖYLE ÖNEMLİ HİSSEDİYOKİ ANLATAMAM XD
-
BEN DEDİM SESDE YÜZÜNE SEN ADAM OLSAN DOĞRULARI SÖYLERSİN DANSÖZ GİBİ KIVIRMAZSIN DEDİM ADAM YARRABİ ŞÜKÜR DEDİ XD HİÇ ZORUNA GİTMEDİ VALLA
-
daha farklı hesaplardanda küfürler mevcut istersen atmıyım onları
-
ama ne yazıkki farklı mecrada olduğu için oyun içi bir yaptırımı yok .
zamanında sen ve ekibinin bana yaptığını yapıyorum. kısasa kısas kardeş
-
ölü vefa ne yazdığını okumadım git ötede oyna hadi abicim dc de sese geldiğin zaman dansöz gibi kıvırmasını iyi bilirsin sen. sana bundan sonra söz hakkı vermiyorum kaybol
-
Daha Çok Göster
Yamuk Kafalı Korhan ve Kel Kafalı iStFatihi

Şeytan Kulesinin önündeki savaşın videosunu atın yavrum bu attıgınız video adamların maradonda en son sizi kovaladıgı yer baktılar siz alandan çıkmıyonuz gittiler

Adamlar gittikten sonra 3 4 kişiyi tutmuşlar savaş videosu diyede buraya atmışlar
ACİZLİK : ReDeMPTioN

o kadar aptalsın ki dünkü savaşta olmadığımı bildiğin halde burdan prim kasmak için yazı yazıyosun. emin ol dün geceki savaşta olsaydım çoktan video gelmişti bu kadar merak etceğini bilseydim dünkü işimi bırakıp savaşa katılırdım ölü vefa
-
-
gündüz vakti sarıydı coğunluk kırmızıya geçince elbise değişir gibi kırmızı oldu utanç verici bir durum
Keşke ben olsaydım ona güzel kırmızı bi elbise giydirirdim xd
-
Eline sağlık valla, çok sağlam konulu bir film çekmişsin. Ama bunlar doyumsuz olur bitmez istekleri

alışmış kudurmuştan beterdir.
-
doğru kendine bi iş güç bul bilgisayar başında vakit geçirmekten beynin erimiş keltoş oğlum
BANA ÇİFT KAŞARLI TOST YAPSANA GEMİ TOSTCUSU
-
:DDD eline sağlık
HAK ETTİMİ AMA DEĞİLMİ DC DE
-
:DDD eline sağlık
iş güç edincem artık gördüğüm yerde vurcam kafasına kafasına xd