GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaybol git birader ya senlemi uğraşcam brnim gönderilerime yorum yapma ne yüzsüz çocuksun sen
-
Bemdede seçenek ekranı gelmiyor
-
gereğinin yapılmasını arz ederim.
-
Havlamadan konuş oyunda nasıl konuşuyo burda nasıl konuşuyo 2 yüzlü çocuk seni
-
VİDEODA GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ŞAHIŞ HİDRA ÖNÜNDE TÜM ÇARLARI KESİYO ÖZELLİKLEDE BENİM ÇARIMI BOSLARA GİRMEMİZE ENGEL OLUYO GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
VİDEO GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ŞAHIŞ KÜFÜR ETMEKLE KALMIYO AYNI ZAMANDA BÜYÜLÜ ORMANDA HUSURSUZLUK YARATIYO GMLER BENİ BANLAYAMAZ GİBİ CÜMLELERDE KURUYOR GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
videoda görmüş olduğunuz şahış gelip ks atıyo kesilincede ağıza alınmayacak küfürler ediyo böyle insanların oyunda barınmaması lazım gereğinin yapılmasını arz ederim
-
Ahyu boya görevini yaklaşık 2 günce tamamladım 15 canavar verdi fakat 2 gün kullandıktan sonra kendi kendine 15 canavar yok oldu bugamı girdi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
-
BÖYLE ACİZ İNSANLARIN OYUNDA YERİ OLMAMASI LAZIM ALLAHA PEYGAMBERE DİL UZATACAK KADAR ACİZ İNSANLAR VAR ŞU ÜLKEDE SAYIN GM GEREĞİNİ SİZE BIRAKIYORUM.
-
BİZİ BİLEN BİLİR KİMSENİN TAVUĞUNA KIŞ DEMİŞLİĞİMİZ YOK GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM
-
-
Teşekkür ederimde yalnız benim hesabım geçici olarak ban yemiş baktığım zaman forumda v.s yerlerde hiç bir kanıt yok vede kimseye küfürde etmedin nedeni nedir
-
o zaman vay benim şansıma

-
VİDEODA GÖRÜNEN ŞAHSİYET METİNE HEM KS ATIYOR HEMDE AĞIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDİYO MÜMKÜNSE İP BAN OLSUN GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
Karanlık lideri 100 defa kesmişimdir daha henüz 1 kere bile özüt atmadı biliginize.
-
Sekizde iyi blöf yapıyo 18k yı yiyo ama çaktırmıyo dışardakilere
-
VİDEODA GÖRMÜŞ OLDUĞUMUZ ARKADAŞ METİN KIRARKEN DURUP DURUKEN AİLE DEĞERLERİNE KÜFÜRLER EDİYO GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.