YENİ İSMİ AzeriTR
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
SAVAŞCI SAFİRİDE TAKILI DEĞİL UYANDIRAYIM ONU ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM

-
ARKADAŞ BANA 20K ATTIĞINI SÖYLEDİ SONUÇ ORTADA SADECE 1 KERE DIŞARI ÇIKIP VURABİLDİ BOŞ İNSANLARA ZAMAN AYIRIYORUZ.
-
Ekran kartından dolayı kanka
-
Bu adamın 10 tane videosunu atmışlardır küfürden hala çarı ban yememiş durumda aynı şey benim başıma gelse şimdiye sınırsız ban yemiştim heralde
-
Teşekkür ederim
-
Aynen söylediklerinize katılıyorum zaten ilk açıldığından beri aranızdayım server birleşimi olcakmı en çok merak ettiğim konu o bazı oyuncular evet olcak bazıları olmucak diyo kafam karıştı açıkcası
-
Öncelikle merhaba erebor sunucusunda hiç oyuncu kalmadı büyülü ormanda hidra önü bomboş bu yerler her zaman dolu olan yerlerdir hiç boşalmaz ama ancak serverda oyuncu kalmadığından bomboş durumda size bu önerimi atıyorum benim elimden gelen sadece bu serverda gündüz altdan bağıran yok serverlar birleşmicek diyosunuz birleşmezse bu serverın kalkınması çok zor rohanın oyuncusu evet aşırı fazla ama malesef herkes oyunu bıraktı ben rohanı ilk açıldığı günden beri oynuyorum ilk defa bu kadar boş olduğunu gördüm serverın gereği sizde teşekkür ediyorum
-
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
BİLDİĞİNİZ ÜZERE 2 GÜN ÖNCE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞMIŞTIM VE FARMIMIZIN SONUNA GELDİK 4 GÜNLÜK EMEĞİM DAHA İYİSİNİ YAPANLAR VARDIR ELBETTE BENİM ELİMDEN GELEN BU KADAR HERKESE İYİ FORUMLAR
https://hizliresim.com/j8YFWP https://hizliresim.com/kyJfds -
TEŞEKKÜRLER YARIN BU GÖRDÜĞÜNÜZÜN 2 KATI PAZARDA

-
ortlama hasarın 120nin üstünde olsun 300 canavarın olsun yeterli
-
400k fazla değil okdar 800k vuranlar var çok

-
teşekkürler eple alınabiliyo sadece dostum ya oyun içi won karşılığı milletden ep alırsın yada ep çekersin sana kalmış
-
BÜYÜLÜ ORMANDA 2 GÜNLÜK EMEĞİM HERKESE İYİ OYUNLAR

-
Erebor sunucusunda exp dropları kapalı sayın gm çarlarımızı kasamıyoruz kaç gündür full exp ile ağaç yaratığı metinin verdiği exp 0,20 levelim 102lv lütfen düzelsin droplar
-
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
-
Narkoz sil o çarı
-
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM
-
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM