OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
@ClaverWolf Dostum Ben 10 ay once de oynuyordum. Böyle olaylar olduğunda ss almak yeterli oluyor. Onlarda Kullanıcının o Loglarına bakıp işlem yapıyorlar.

Yeni kurala göre video gerekli artık ekran görüntüsüne bişey yapamıyolar
-
-
-
-
abi herkes erebor mordor birleşsin diyor iyi hoş güzel ben mordora 2 hafta önce başladım erebora bi bakayım dedim zen fasulye 333 won mat efsanevi elmas 200 won 100 ep 40k Allah bilir diğer itemler ne kadar mordorda oynayan birisi Allah aşkına ereborun piyasasına nasıl dayanabilir
Ereborda olan 200 w item mordorda 30 w mordorda olan oyuncuda 1k won varsa ereborda 10 katı 20 katı ben size söyleyim erebor mordor birleşirse mordorda olan kişiler bırakıyor oyunu erebordakiler erebordakiler ile oynamaya devam eder sadece sözde birleşmiş olurlar ve bunada eminim yeni sunucuyu yeni oyuncular istemiyor yeni başlayan biri mordorda rahatlıkla hesap dizebilir piyasa fiyatları çok uygun çünkü bu yeni serverin açılmasını isteyen kişilerin yüzde 90 ı erebor oyuncuları kendileri için başkalarını yakıyorlar yazık
Çok bişey olmamış yeni açılcak sunucuda oynamanı tavsiye ederim
-
-
Peki başlamayı düşünüyor musunuz yoksa oynadığınız serverlerde kalacak mısınız ?
oynadığım serverda kalcam tabiki
-
-
-
-
ereborla mordor birleşcekmi acaba
-
-
-
-
Güzel video olmuş emeğinize sağlık.
-
-
-
SALI GÜNÜ ATİLLA FORUMDA TURNUVA PAZAR GÜNÜ DEMİŞTİ YANİ BUGÜN HERHANGİ Bİ BİLGİLENDİRME OLMADAN ONDAN SONRA BİLGİ VERİRMİSİNİZ