Yapmayın gm bey
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
https://hizliresim.com/aakWhH EREBORDA HİDRA SANDIKLARI 1K OLMUŞ BULUNMAKTA BÖYLE GİDERSE 2YE KATLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM HERKESE İYİ FORUMLAR.
-
-
cevabı senden değil nisadan bekliyoruz
-
Serkan bey bıızm sızden ıstegımzı bu konu hakkında calısma yapmanız ve bıze bı acıklama yapmanızı ıstıyoruz orda yazanlar dogruysa eger arkadas hakkında gerekenlerın yapılmasını ıstıyoruz ortada o kdr emek var verılmıs zaman var oyuna yazık degıl mı bu emeklere bıraz empatı yapıp kendınızı bızım yerımıze koyun
ÇOK DOĞRU
-
Yetkili adam öyle hitapla konuşursa oyuncu nasıl konuşur sen düşün demem o bir GM rohan2 gibi bı sunucunun GM si hemde koçum derse oyuncusu
SONUNA KADAR KATILIYORUM BÜYÜK BİR YANLIŞ VE SAYGISIZLIK YAPILDI
-
Oyuncu küfür etmiyor oyundaki yetkili adam burda formda rohan2 oyuncusuna koçum diye hitap ediyor sen oyuncuna kocum diye hitap ediyorsun ve bu mesajını bütün forum görüyor o oyuncuyu resmen assagilayici bir konuşma bunun senin Game Mastırın yapıyor ve sen burada kufretmeyin diyorsun ha eminim gereken yapılmıştır ama yeterlimi bilemem
bana yapıldı o yorum gm arkadaşlara bldirdik tabi ama bidaha olmasını kimse istemez diye düşünyorum
-
evet herkes bi cevap bekliyo açıkcası herkesin kafasında soru işaretleri var
-
Geçen gün çeko adımdaki sura karakter hepinize meydan okudu 1-1 WS ATACAK BABAYİĞİT VARMI DİYE KİÖSEDEN ÇIT ÇIKMADI NEDENSE FORUMDA SESİNİZ Bİ HAYLİ YÜKSEK ÇIKIYO
-
burdan claver wolf adlı arkadasa saygılar
boşa ara kızıştırmaya calısmaÖyle bi amacım yok sizi tanımam etmem çöle davet etmişsin bende bunu görünce o arkadaşa cevap yazdım sadece bu olayı çok abarttınız ya
-
Herkes kral olmuş asıyo kesiyo bilgisayar karşısında neyse
-
Teklifim hala geçerli bizim aramızdaki muhabbet sizi ilgilendirmiyor bu lonca arasında dış kapının dış mandalları yorum yapmasın
Dediklerim bu kadar zoruna gitmesin yazılan şeyleri dile getiriyorum sadece:)
-
-
-
-
-
:QWE:WQE:QWE: leoc lafı ancak bu kadar götünden anlayailirdin kardeşim tbrik ediyorum seni d Strange veledini 3kere nalları diktikten 10 dksonra nesnelerle geldiginde çekilmiş bi video bu arkadaşalr d çarda hiç bi bok yokken anca böyle video cekersiniz veledler:D kalpte yaara gözde yaş hayatınız dram arkadaş

Ben buna boşuna Pinokyo demiyorum bu çocuğun hayatı yalan dolan olmuş:) yapıyosun şu sporu Isyankar:)
-
kanka kusura bakma suç sende şunun önüne 2 kemik atsan tamamdı
Doğru diyon kanka:)
-
3 gün diye biliyorum
Eyvallah bro
-
leoc he çöpüyle teac abazasını kıyaslamak gerekirse teaç ağır basar geçer blader.ben 1 senelik oyuncuyum geldigimden beri teaç sahnede farmda mavide bozdiyarında tiçarette lonca savaşlarında.her zamanda başrol oynayan emekçi bi oyuncu. leocheye gelirsek daha 3 aydırlı çıktı piyasaya çıkar çıkmazda +15lerle çıktı arkadaş ortamını ismini bulunduğu konumu emek vererek deilde oyuna tl basarak yaptı.bu hiç adil deil.. bence leoc he acemiligi rüşvetle geçerken teaçse çoktan terhis olmuştu qwewqeqweqwEQWE:WQ
1SYANKAR EZİĞİ HER YERDE ADINI DEĞİŞTİRİYOSUN BURAYADAMI GELDİN HE PİNOKYO SENİ