OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Adanalı kırmençe sen beni görünce taş eklemeye devam et yürüyen 67 k seni 😂
-
-
güncelleme kısmı tam olarak ne oluyor canavar kartı mı
evet
-
ARKADAŞ BENİ HER GÖRDÜĞÜNDE KEMERE TAŞ ATAR ONDAN BU DAMAGELER XD
-
-
Kral beni sıkı takip ediyosun hoşuma gidiyo ama konuyu kirletme git başka başlıkta paylaş.
-
Eline sağlık kanka

Her zaman sırt sırta 👊
-
-
-
-
beton konuşması yapıyorlar anca kardeşim
Maalesef öyle abi
-
şimdi ne bahane uydurcak acaba merak ediyorum.

-
-
Bu loncadan adam çıkmıyorki hepsi ya küfürbaz ya yalancı ya sözünde durmaz yaşamsız ws der yaşam basar gider eziğin birinden item dilenir ne arasan bunlarda var yani kısacası hayatsız işsiz vasıfsız tayfa diktatörler isminde meymenet yok zaten. ( iyi yorumda yapmak isterdim ama olmayan birşeyi söylemek bana yakışmaz)
maalesef öyle
-
Simdi sana 50k ep borcunda var derler :DD
😂
-
videodaki arkadaş 4-2 + birde yansıtmacıları ile kalede savaşırken durduk yere hesap silmesine ws teklifinde bulundu bende kabul ettim çöle geçtiğimde yanındaki arkadaşları geldi fakat kendisi yaklaşık bi 20 dk sonra geldi başta bikere sözünü tutmadı ws nin sonucunu tahminde etsem böyle bi döneklik edeceğini en başından beri biliyodum ws anlaşmamız yaşamsız yansıtmasız şekilde sadece ws atmaktı fakat videoda görüldüğü üzere kimin yaşam kimin yaşam basmadığı apaçık ortada diye düşünüyorum.Kendisi sen yaşam basıyosun şimdi siliyosunn karakterini dediği için ve videoyu foruma atacağını söylediği için bende kendi ekranımdan olan görüntüyü paylaşmak istedim.Normalde böyle karaktersiz insanları paylaşmak pek huyum değildir hazırlık konusuna gelirsek karambol itemlerle 1-1 ws attım hatta bug bile yapmadım çünkü değmeyeceğini bildiğim için çarın hpsinden ve strsindende anlaşılıyo.
-
Bölüm sonu canavarı ✅