Eline sağlık kankam
herkesin eline sağlık
Eline sağlık kankam
herkesin eline sağlık
Elinize sağlık beyler
şu bonus panelinin resmini atsana güncelleme canavarıymış
ort- çöl canavarı yelpaze takan eziğin tekisin 250k ep canavar kartına gömebilecek çap yok sende ağzın kokayyyyyy emrecikkkk
Peçete ikramım. Devam et rezil ergen 😋
Aferin yola geliyosum
Oğlum sen aklını peynir ekmekle yemişsin seni nasıl zorbaladıysam artık acın büyük istersen çıkarmana yardımcı olabilirim
insanlar hp bugu yapmayı öğrenmiş oyunu öğreniyor olmanız gözlerimi yaşartıyor gerçekten keyifli savaşlar herkese birbirinizin kıymetini bilin arkadaşlar ben düşmanım dediğim kişi ile savaşamıyordum siz en azından savaşabiliyorsunuz
![]()
:D: D
Keşke herkes senin gibi olsa emre bu legend denilen k*pek savaşlara gelmez burdan havlar anca tek yapabileceği şey yansıtma çözme bi ara şamanı vardı tek space atardım kendisine ondan bu kadar h*vlıyo
Yılan Başlığı +15 Satılır Beyler. Öyle güncelleme bükücüyüm diyenlere prim vermeyin 🤣🤣 Aylar öncesinden bitmiş hesaplarımız var🤣🤣
Tamam yakışıklı sensin
Ninja olan herkes o hasarları atıyodu zaten Oyunun bugundan faydalanmışsın kara itemlerle atılıyo zaten o hasarlar kırmençe ercan 😂zamanında çözme skilinde olduğu gibi boyun uzadımı senin 168 mi hala 😂
Olum kafayı yedin lan iyice ahahaha delirmişsin sen aahahha