asalak seni burda açığa adres ver demeyi biliyorsun aynı şehirde oturduğumuzu öğrenince yusuf yusuf olup blok atıyorsun hadi paşam benim ilk adres isteyen sendin adam toplayıp geliyordun oralarıda çek videoya ![]()
bianka tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Uygulandığını sanmıyorum adam halen oyunda bana pm den ana avrat düm düz küfür ediyor buraya böyle işlem uygulandı diyip milleti geçiştiriyor gibi bir haliniz var.
-
Herkese cevap verme gibi bir zorunluluğum yokken durduk yere küfür yemem ne kadar doğru ? İnşallah gereği yapılır.
-
Şikayetçi olduğumuz kişi Merlin isimli şahıs tşkler.
-
Adam 120 seviye hesap ile 75 seviye kesemiyor bunu dile getirincede küfür ediyor.Para yatırdığı için mi bu rahatlık anlamış değilim.İnşallah bu kurallar herkes için geçerlidir ve gereği yapılır.
-
Link ile hesap mı çalınır len https://www.youtube.com/watch?v=hwC9c_yXu7E
-
-
-
video almaya çalıştım ama oyun attı şans eseri ekran ssi almışım inşallah gerekli işlemi görür.
-
+++++
-
-
Daha önceden de daha ağır küfür ve hakaretler etti fakat video programını açarken oyun dondu ve 2 kere videosunu alamadım küfürlerinin.Bugün yine karşıma çıktı ve yine hakaret etti.Kimse burdan gelecek cezayı umursamıyor 1 gün veya 2 gün chate banı yiyip 3. gün bana noldu ban yemedim diye mesajlar atılıyor.Gereği yapılırsa sevinirim.
-
-
-
-
-
-
-