Blues tarafından yazılan gönderiler
-
-
küfür etmedim ben yalan konuşmaa varsa ss atben ss atmadm olsaydı atardm
-
orda kanıt var gm bey gerekli cezai işlem uygulanr inşALLAH banada aynılarını söledi de ss almadım
-
ilk o başlattı ben bişey demdm kendımı savundum
-
1.cisi ben buflu adam kesmıyorum
2.cisi sadece senı kesıyrum kesmeyede devam edecem buflu olan kmseyı kesmem ben sen dışından nerde görsem kesecemm parasyla değil mii farmımı yaptm kazandm paramı aldım itemimi senı kesıyorum sayın karaktersiz edep yoksunu -
-
Ekde dosyada belli benm nıckime çok yakın nick alıp benm çarımı çaldı die konuşuyor...
-
hala giriş yapamıyoruz.... Düzeltme ne zaman olcak acaba
-
Yaklaşk 1 gündür oyun bakımda ve oyundan atıyor bu yüzden nemere razadör bişey yapamadk kostm sürelirmz binek sürelm gitti bunları telefai edecek etknlkler bekliyoruz sizden
-
ama dün akşam gece 1 e kdar oyundaydm hiç sol tık problemi yaşamadım bence bende değil sizdee ne oldu ise birleşmeden sonra oldu
-
Sw birelişmnden sonra oyundan atmaya ve ekranın ortalarından yukarılara cıktıkca sol tık çalışmamaya başladı önceden yoktu bu problem ve hala pet bugu düzelmiş deil
-
PEKİ HERKESE İSİM değşikliği hakkı verecek misiniz
-
başta dedıgm birleşme olayına bısey demıyrum yapamamışssınız olmuyordur ama lag inş bu gece çözülür çünkü oyunda durulmuyo
-
Yaklaşık 3 aydır sw birleştrcez dediniz bizi salladınız eyvALLAH olmamıştır yapammışsınızdır anlarım
Son iki haftadır oyunda (gondor) çok üst sevyede lag var ormanda metin kesemez olmuşuz şehirde gezemıyruz çok kişide yok haa kalablıktan değil lagdan, petler buglu, oyun laglı acaba düzeltecekmisiniz yoksaa bizi oyunu bırakmaya mı zorluyorsunuz hani böle bişey varsa söyleyin bilelim emek vermeyelim dahaa fazlaa bizde yolumuza bakalım.. Yada gelin şu sorunları halledin birleştirme olmaycak onu herkes anladı daa bari lagları giderebilirsinz die umuyorum hanı en azından ona gücünüz yeter onu yapablirsiniz... zaten kalmışız 10 kişi -
bence hayal olarak kaldı