Merhaba , gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Liu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhabalar, önerileriniz dikkate alındı bu bilgiler yönetim ekibine iletilecektir en kısa sürede iyi oyunlar.
-
-
-
-
Merhabalar, sağ üst köşede saat, tarih ve sunucu gözükmediği için herhangi bir cezai işlem uygulanmamıştır iyi oyunlar.
-
Merhabalar, girişler şu anda aktiftir iyi oyunlar.
-
Merhabalar, DGN - Turk Telekom taraflı hatlarda anlık kesinti gerçekleşmektedir sorun bizimle alakalı değildir, sorun yakın süreç içerisinde düzeltilecektir şimdiden iyi oyunlar.
-
Merhabalar, gönderdiğiniz görüntü 5 gün öncesine ait olduğu için bir cezai işlem uygulanmamıştır iyi oyunlar.
-
Merhabalar, gönderdiğiniz görüntü 5 gün öncesine ait olduğu için bir cezai işlem uygulanmamıştır iyi oyunlar.
-
Merhabalar, DGN - Turk Telekom taraflı hatlarda anlık kesinti gerçekleşmektedir sorun bizimle alakalı değildir, sorun yakın süreç içerisinde düzeltilecektir şimdiden iyi oyunlar.
-
Selamlar dostlar. Oyuna yeni başladım eşlik edecek beraber kasıp beraber oynayabileceğim birisi veya bir lonca varmıdır ? Teşekkür ederim.
Merhabalar, rohan2 ye hoş geldiniz eğlencenin ve kalitenin adresine geldiniz güzel vakitler geçirmek dileği ile görüşmek üzere.
-
-
-
-
-
-
Merhabalar, öncelikle bu güzel sözlere ve düşüncelerinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ben ve takım arkadaşlarım olmak üzere tek siz değil tüm rohan2 oyuncularına sonuna dek yardımcı ve destek olmaya her şekilde hazırız elimizden geldiği şekilde çalışmalarımız son hız devam ediyor. Bilgilendirme forum ve facebook sayfası üzerinden yapılacaktır, Beklemede kalınız iyi oyunlar.

-
Açıklamaya gerek duymadım, herşey yeterince açık.
İyi seyirler.
Güzel olmuş devamını bekliyoruz

-

çok iyi olmuş devamını bekliyoruz