Merhaba , gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Liu tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Merhaba, ss'de göründüğü gibi kural ihlali veya küfür hakaret gibi bir şeye rastlanmamıştır. Cezai işlem uygulanmamıştır.
-
-
Sistemi başlatmak için Görev Al butonuna (B) basılmalıdır.
Daha sonra ekranada üç canavar ortaya çıkar.
Bir canavar kartı almak için bunlar yenilmelidir.
Canavar Kartı (G) düğmesi ile yenilmiş üç hedef arasından sadece bir tane rastgele canavar kartı alırsın.
Harita envanterde sona erer ve sağ tıklatarak koleksiyona eklenebilir.
Grupta kart toplamak da mümkündür.
Aynı görevdeki tüm oyuncular öldürme sırasında birbirine yakın olmalı.
Görev daha sonra tüm grup üyeleri için yapılabilir.- Yeni başlangıç kartıyla, görev seviyesi çok ağırsa, seviyeyi 1'e sıfırlamak mümkündür.
- Yeniden düzenleme kartıyla, üç yeni kart çekilir; görev seviyesi değişmeden kalır.
Olası Görev Hedefleri
- Seviye 15'e başarıyla ulaştıysanız tekrar 1. seviyeden başlayacaksınız. Sıfırlama gerekli değildir.
Seviyeler & Ödüller
- Aynı canavar kartlarından topladıysanız, koleksiyonunuzdaki her canavarın seviyesini artırabilirsiniz. Adım artışı için gerekli kartlar birinden düşülür ve ilgili canavara bir yıldız eklenir.
- Yıldızların sayısı canavarın seviyesini gösterir.
- Dönüşüm ancak her üç saatte bir mümkündür.
- Işınlanma işlemi sadece on iki saatte bir mümkündür.
9 Canavar Kartı. Arayüzle Canlandırma simgeleri. 21 Canavar Kartı. Diğer animasyonlar ve canavarın görüntülenmesi için bir menü (döndür ve yakınlaştır). 30 Canavar Kartı. Canavara dönüşebilirsin. 60 Canavar Kartı. Canavarın bulunduğu bölgeye veya bitişik haritaya (zindanlar için) ışınlanabilirsiniz. (Ayrıca bkz. Işınlama tablosu) 90 Canavar Kartı. Hala gelişme aşamasındadır. -
-
Afiyet olsun

-
-
-
-
-
-
Merhabalar, lütfen destek için discord adresimize geliniz.
-
Merhabalar, https://board.rohan2.global/index.php?thre…%B6z%C3%BCmler/ bu link size yardımcı olacaktır eğer aynı şekilde giriş yapamazsanız lütfen tekrardan geri dönüş sağlayınız iyi oyunlar.
-
Merhabalar.100 level büyülü silah suram var razadöra kadar hiçbir sıkıntım olmuyor.Razadöra yaklaşık 18 20 k arası vuruyorum ama canı 3m a indiğinde canını fulluyor.Youtubede başka bir videoda bedensel birinin benimle aynı vurmasına rağmen kestiğini gördüm.Nerede yanlış yapıyorum silahta kanama saldırısı var kanamayı baştan atıp sonra dolduruyor olabilir mi canını?
Merhabalar, yardımcı olabileceğim gerekli bilgileri aktarayım size mümkünse itemlerinizde zehirleme şansı efsununu bulundurmayın, kanama oranlarınız en üst düzeyde olsun (Küpe-Silah) eğer mümkünse Ch1 köy2 Mavi'de kaliteli bir buff ile razadör katına çıkın iyi oyunlar

-
-
-
Başarılarınızın devamını dilerim tabi ki bu çalışmayı lonca savaşlarında da görmek isteriz.
-
Başarıların devamını dilerim güzel bir video olmuş.
Dipnot: Edit kısmı biraz daha güzel olabilirdi -
Merhaba, oyun içerisinde ki sağ üst köşede bulunan tarih, saat, ve hangi sunucu olduğu gözükmediği için yardımcı olamıyoruz iyi oyunlar.