erebor gibi böyle güzel bi sunucuda ortamda bazı boslara girişin kapma ile giriş yapılması kötü açıkcası şuan birde sw birleşimi varken oyuncu sayısı daha artacak hiç giremicez tamam size hak veriyorum bos dropları çoğalır piyasa düşer değersizleşebilir diyebilirsiniz ama onunda çözümü var her sorunun bi çözümü olduğu gibi sizden sadece soruna çözümle yaklaşmanızı rica ediyorum bu tarz kapmalı bosları bireysel giriş yapabilir zindan soğuma sürelerini uzatabilir misal olarak 2-3 saat gibi bos a göre piyasayıda etkilemeyecek şekilde en azından kendimden bahsedeyim bi hidra girmek için saatlerce bekledim denedim bi türlü giremedim zaten günlük 2-3 saat vaktim oluyor çoğu oyuncuda aynı şekilde birde bos girmek için bekleyip giremeyince oyuncu soğuyor açıkcası bu sisteme bi iyileştirme gelebilir zor veya yapılmayacak bişey değil inanın piyasada düşmez oyuncuda memnun olur
herkese iyi forumlar![]()
bazı boslardaki kapma ile ilgili
-
bomba45 -
3 Haziran 2025 19:23 -
Kapalı
-
-
Merhaba,
Sistem oyuncularımızın rekabet ortamını arttırmakta ve elde edilen ganimetin değerini korumayı amaçlamaktadır. Sistemin değişmesi halinde drop değeri düşecektir ve piyasa dengesi bozulacaktır. Bu sebeplerden ötürü kapmalı boss sistemimizde bir değişiklik olmayacaktır.
İyi günler dileriz.
-
tamam güzel söylüyorsunuz ama bu sorunu dile getiren bir tek ben değilim dropların değeri düşmez neden düşsün bireysel giriş yapıp zindan soğuma süresini arttırarak bu durumun önüne geçebilirsiniz biraz göz attım bu konuda sorun belirten herkes o zamanki hep bi iki kişiye takıntı yapmış hep o giriyor biz giremiyoruz soğuduk diye altarnatif çözümler illaki vardır her zaman mevcut sistemde yarım saatte bir kapmalı olup sürekli belli başlı kişilerin veya oyunu çözmüş kişilerin girip yeni başlayan veya hidra dönüp görev vs yapmak isteyen oyuncular bende dahil yapamıyoruz açıkcası göz göre göre ben sorunum diye bağırıyor illa benim öneride bulunduğum gibi de olmak zorunda değil bu sistemin değişmesi lazım o bi sorunda bu soruna siz çözüm odaklı yaklaşmıyorsunuz dropların değerini gene koruyabileceğiniz güzel bi güncelleme üzerinde çalışılıp yapılabilir

-
Tekrar merhaba,
Konu hakkında sunucumuzun işleyişini düşüncesini sizlere aktardım. Bu gibi talepleriniz için Discord kanalımız üzerinde bulunan #öneri kanalından isteklerinizi iletebilirsiniz. #öneri kanalı üzerinden iletilen talepler geliştiricilerimiz tarafından titizlikle takip edilip, değerlendirmeye alınmaktadır. Şuan için kapmalı boss sistemimizde bir değişiklik olmayacaktır.
İyi akşamlar dileriz.
-
Ruling
12 Haziran 2025 18:02 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!