Bakım ve güncellemelerle alakalı

• Bir oyuncu olarak bakım ve güncellemelerin düzensiz olması yıpratıcı oluyor, bunun bir takvime plana göre yapılması gerekiyor, 3-4 gün öncesinden kullanıcılar bilgilendirilmeli

Oto av, oto metin av alıyoruz, oto pelerin vs alıp farma bırakıyoruz, sabah uyanıyoruz hiçbir şey kazanamamışız, o gün bakım olacagını bilsek gerekli eşyaları almayız

Ben şahsen yoharada otoya bırakıyorum, bir sürü kostüm, madalyon, tılsım alıyorum, sonra bakıma giriyor hepsinin süresi gidiyor, lütfen bunu bir düzene takvime göre belirleyin, diğer türlü soğuyoruz yapılan sık güncellemelerden

• Merhaba,

Yapılan işlem bir bakım çalışmasıdır, güncelleme çalışması değildir. Güncelleme paketleri öncesinde belirli bir hazırlık aşaması olduğu için bu tarz duyuruları önceden yapabiliyoruz. Ancak bakım çalışmaları, bizden bağımsız gelişen durumlara yönelik düzenlemeler içerir ve oyunun ya da oyuncuların zarar görmesini engellemek amacıyla gerçekleştirilir.

Herhangi bir sorun tespit edildiğinde veya oluşabilecek bir aksaklık öngörüldüğünde, oyuncu yoğunluğunun en az olduğu saatler tercih edilerek bakım çalışmaları yürütülür. Bu sayede oyuncu deneyimine olan olumsuz etkileri minimum seviyeye indirebiliyoruz. Duyurular, Discord ve oyun içi bildirimler aracılığıyla paylaşılmakta olup, sürecin tahmini süresi hakkında da bilgi vererek oyuncuların buna göre aksiyon almasını sağlamaya çalışıyoruz.

Saygılarımla,
    İyi forumlar dilerim.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!