Rohan2 Global Emekli Game Master

• Male
  • 6
  • Member since Oct 2nd 2018
Last Activity

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Play on our server, whether it's 1-120 or 1-99 structured!

Rohan2 | Fates of Yohara! Don't wait, experience this expanding continent immediately and discover the innovations!

After 6 Months, New Server; On Friday, September 15th, Our Rohan2 Numenor (1-120) Server is With You!

• kadiroruc -

yarım saat önce çarımda cinsiyet değiştirildi uyarısı ve hesap ve şifre yanlış uyarısı aldım hesabıma erişemiyorum lütfen yardımcı olun

• gok24 -

Merhaba alesta serverinde dönen bi konu hakkında discord üzerinden bir soru sordum ve ban cezası aldım hiçbir hakaret küfür kötüleme yok hiçbir uyarı yok yetkili kimse yok Rohan benim en çok sevdiğim server hatta tek eğer bir yanlışım oldu ise özür dilerim fakat yardım edebilirseniz sevinirim

• ugur1995 -

​XOU adlı ve 3 kişi daha ile birlikte aynı internete kullanıyormusumda o yüzden bende ban yemişim.Boyle birşey varmı efendim evimdeki internetten sadece ben erisiyorum oyuna alesta sunucusunda BAYRAMPASALE nickim ile oynarken aniden oyundan çıkarıldım girmeye çalıştığımda ban yediğim yazıyordu böyle bir haksızlık olabilir allah kitap aşkına benim banımı kaldırın bakin bilgilerime kimseyi dolandirmışmıyım kimseye küfür etmiş miyim tamam araştırın bi yanlışım varsa tamamen ban atın süresiz sekilde.Ama haksız yere beni oyundan atmayin 2 haftadır sabah aksam demeden oyuna girdim eşimle kavga ettim sizin oyununuzu oynicam diye ama siz beni haksiz yere hwid ban denilen bi banla oyundan uzaklastirdiniz sizden rica ediyorum beni oyununuza geri alın kimseye bi yanlışım yok kendi çapımda oyunumu oynayıp zevkimi alıyordum lütfen bana yardım edin alesta nick BAYRAMPASALE

• 65krall65 -

MERHABA SAYIN GM ERBOR SUNUCUSUNDA ITeacHerSI ÇARIN SAHİBİYM HESABIM 1 GÜNLÜK BAN YEMİŞTİ AÇILMASI GEREKİYODU BUGÜN RİCA ETSEM İLGİLENRMİSİNİZ TEŞEKÜRLERİMİ SUNARIM

• California -

board.rohan2.global/index.php?…a/&postID=27249#post27249

Konuyu inceler misiniz?

• karahanakkan -

HAKKINIZDA ŞİKAYET VARDA BİR SÜRÜ ŞİKAYET VAR YASAL OLARAK DA BENDE SEBEBSİZ BAN YEDİM KONUŞMALARI KAYIT ALTINA ALDIM AYNI ŞEKİLDE YASAL İŞLEMİ BAŞLATACAĞIM ÇARŞAMBA GÜNÜ ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM UĞRAŞMAYA DEĞERSİNİZ SİZ.

• FaRGoM -

Arkadaşlar Küfür ediyorlar video çekiyorum yollayacak yeri bilmiyorum yardım edermisiniz video yu nereye yolluyocam Destek sistemi yok Malumunuz

• duman17 -

youtube yüklücen video linkini tickettan atıcan siteden bu kadar basit herkes öyle yapıyor.

• Neşet -

GM bey yang düşme oranı çok düşük 60 lv e çar kastım 14 m anca birikti kulede 2. kattan başlamak 25m genel olarak oyuncular şikayetçi lütfen biraz açın yang drobunu + basma itemleri çok az düşüyor ilgilenirseniz sevinirim.
    Oyun yeni açıldı farkındayız düzeltilecek işler var bunlar dışında oyun muhteşem teşekkürler.

• sıkızorlu -

la sayfada ındırme tusu yok mıllet çart kasıyo ben ındırme butonu arıorum bırı benı aydınlatsın

• cengizhan -

Oyuna 6 7 aydır girmiyorum ne yapıcam bilmiyorum yardım oldu

• cengizhan -

Rohan2 gondorda 5 6 çarın var 400won gitti yardım oldun lütfen

• cengizhan -

ID sonuna g9g yi yazıyorum yanlış diyor

• cengizhan -

Rohan2 gondor girmeyorum yardım olsun

• salih.bocut -

Merhabalar,oyuna 2 hafta önce başladım sürekli kule yapıyorum her 2 kuleden 1 inde mavi ölüme giriş yapamıyorum üstelik giriş ücreti de boşa gidiyor bir yardım da bulunursanız sevinirim iyi günler.

• parwiz -

hocam hesaptan bi anda 2700 won silindi dc den ban yedim yardım odasında beklerkende bi bak lütfen

• gokcan99 -

Atilla bey merhaba,
    Foruma konu da açtım. Destek sistemine ticket de gönderdim. Önce oyundan ban yedim. İtemci üzerinden satış yaptığımıza dair, sonra da discorddan ban yedim. O kadar ep aldık ve emek verdik. Tüm ticaret kayıtlarımın incelenmesini rica edeceğim. Emeklerimizin ve verdiğimiz paramızın çöpe gitmesine göz yumamam. Banın sizin tarafınızdan attığı söylendi bana. Bu konu için lütfen vakit ayırmanızı ve gerekli incelemeleri yapmanızı rica ediyorum.

• erenakyapi -

Efendim öncelikle merhabalar özel bir yatda çalışıyorum ve kendi bilgisayarım dışında hiçbir yerden giriş yapmadım ve site veya başka bi yerde ID’m bile geçmiyor geceden pazar kurup uyudum ve uyandığım da hesabım bıraktığım haritada duruyodu ama en ufak iteme kadar silip süpürmüşler lütfen bu problem ile ilgilenir misiniz ?
    Şimdiden teşekkürler

• sexsigold -

TL hocam Kolay Gelsin Kusura Bakmayın Bugun Gün içerisinde 300 tl lik alışveriş yaptım ve sonrasında depo nesne markete girdiğimde oyun içerisinde yanlışlıkla siteden depo şifresi istedim :( ve sonra kaldım ortada mail adresime depo şifremi yolladığım an gelmedi ve yatırdığım para gitti :( bana lütfen yardımcı olun bu olaya bir daha tekerrür etmiyeceğime söz veriyorım çok özür dilerim :( lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen vallahi çok canım sıkıldı başvurmadığım yer kalmadı sesimi duyun artık :(

• uslubey37 -

mrb peti nakliyeye koydum kayboldu ama nakliye kutusunun rengi sarı ve geri çıkartamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    nick:Sydass

• BBlackTrain -

Akadaşlar sizinde başınıza gelmesin diye yazıyorum Nickim ITomRiddleI oyunda 1 lvl bir hesap forumda küfürlü videon var deyip doruma girmeye zorluyo.Kendime güvensemde genede merak edip foruma girdim ve bulamadım. Ardından çocuğa yazdım tekrardam yok hani nerde video diye. Bana bir site yazdı 1e1 rohan2 edoras sitesinin kopyası olarak yapılmış edoras.somee.com buraya hesabımı girince otomatikman hesabıma erişim sağladılar. Hesabımın kurtarılmasını talep ediyorum ama maalesef çoktas içindekileri aktarmıştır. Lütfez sizlerde dikkatli olun arkadaşlar

• trk0003 -

kurtarılacak karakterimin ismi ECELSON

• trk0003 -

atilla kardeşim bana yardımcı olurmusun 1 karakterim vadide bugta kaldı ona girince oyun direk atıyor bi kurtarıverin size zahmet şimdiden tşkkrler

• ALOHA -

Bir açıklama yapılsın geçen ki gibi 10 gün bekleyecek miyiz yoksa bugün açılacak mı herkes işine bakar ona göre / ayrıca forumu takip etmeyenler için video almayanlar vesaire ben gibi yada şöyle söyleyim item kaybı olursa veya petlerde gene sıkıntı çıkarsa kaç oyuncu kaybettiniz bu yüzden sayısını ben unuttum ... peti kutusuna koyardım sonrada vermiyorsunuz geri tanıdığım kaç kişi bu yüzden sırf oyunu bıraktı ... Düşünsenize adam o kadar çaba ediyor para biriktiriyor pet alıyor tamam diyor bu bitti sıradakine geçeyim pet açılmıyor geri verilmiyor 1 ay geçiyor üzerinden hala pet sıkıntısı yaşayanlar oluyor adam oynayamıyor farm atamıyor emek çöpte ... Çabanızı takdir ediyorum çoğu zaman elinizden geleni yaptığınız aşikar ama maduriyetler gerektiği ölçüde giderilmediğide oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı ... insanları serverdan soğutursanız sürekli birleştirme yaparsınız ... Bunu haklı bir eleştri olarak kenara bırakıyorum ... B

• EFE0507 -

oyun nedenacılmadı bırlestırme sonrasıoyuna gıremıyoruz heryoludenedık

• Stâme -

ATİLLA "BEN ONLARI AKTİF EDEYİM" DEMİŞTİN SU Z.RUH DONUSUMLERİNİ AKTİF ET NE OLURSUN COK UZUN ZAMAN OLDU FARMLIKLAR İCİN GÜNCELLEME GELMEYELİ

• 01memoTR -

slm sayın yöneticiler çarım ban yemiş ban sebebini örenebilirmiyim kufur yok yasadışı ticaretim yok çarımın ismi MaviayTR

• severus -

merhaba hesaplarım banlanmıştı genel bir ban affı geldi fakat benim hesaplar banlanmadan önce şifreleri ve mail adresleri değiştiği için şuanda giriş yapamıyorum ne yapmam gerek.

• Mert Gns -

3 Server Birleşimi Yapıldıktan Sonra Yeniden Eski Hesabıma Giriş Sağlayamadım Yeni İd İstedim Ama O Bölgeye Giriş İzininiz Yok Diye Bir Sayfa Açılıyor Ne Yapmam Gerekmekte Yardımcı Olabilirmisiniz.

• Devran27 -

Slm oyunda küfür eden var fotosunu aldım

Nasıl gönderecem

• Sikayetci -

Rohan2 global'dan Numarama sürekli SMS geliyor numaramı silin yetkili yokmu