Recent Activities
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
Rohan2 | 22 Ocak 21:00'de Yeni Sunucu Moria (1-120) sizlerle!
-
Forceps -
Replied to the thread rohan2 alesta küfür.
PostMerhaba , kural ihlali bildirimleri, video kayıt programı kullanarak kayıt alınmalı, kayıtta oyun ekranının sağ üstünde yer alan server, saat tarih bilgileri açık ve net görülür şekilde olmalıdır. Videonuzu ise video platformlarına… -
Forceps -
Replied to the thread TL KARSILIGINDA VON ALIM SATIM.
PostMerhaba , kural ihlali bildirimleri, video kayıt programı kullanarak kayıt alınmalı, kayıtta oyun ekranının sağ üstünde yer alan server, saat tarih bilgileri açık ve net görülür şekilde olmalıdır. Videonuzu ise video platformlarına… -
yektaa95 -
Posted a new thread: Metin 2 xAristokrat Maymun Zindanı son alan HİLE KULLANIMI vE Yan hesap xMüdürBey ile Hile Müdafası ve yalan kanıt oluşturma.Video Düzeltme*
ThreadŞahıs video da olduğu gibi admin taklidi yaptığımı idda edip bot kullanmasının üzerini örtmeye çalışıyor.Yetmiyor düzgünce kasılan insanları yan hesabı olan xMüdürBey ile zindandan çıkartmaya zorlayıp , yan hesabıyla hileyle at… -
yektaa95 -
Posted a new thread: Metin 2 xAristokrat Maymun Zindanı son alan HİLE KULLANIMI vE Yan hesap xMüdürBey ile Hile Müdafası ve yalan kanıt oluşturma.
Threadyoutu.be/Y6UER7izw2A Şahıs video da olduğu gibi admin taklidi yaptığımı idda edip bot kullanmasının üzerini örtmeye çalışıyor.Yetmiyor düzgünce kasılan insanları yan hesabı olan xMüdürBey ile zindandan çıkartmaya zorlayıp , yan… -
xMüdürBey -
Posted a new thread: ROHAN2 ALESTA KUFUR AILE DEGERI HAKARETLER
Threadyoutube.com/watch?v=Y6UER7izw2A KUFURE KARSI DURMAMIZ LAZIM -
xMüdürBey -
Posted a new thread: GM ADI KULLANARAK BANLATMA ILE TEHTIT ROHAN2 ALESTA
Threadyoutube.com/watch?v=sd5Xdoy1-Dk MADALYON KASSIN DIYE CARI SPACEYE BASILI BIRAKARAK BAŞKA ISLERLE MESGUL OLDUM DIYE BENI OTO KULLANMAKLA AKŞAM GM ILE GORUSUCEM SENIDE BANLATICAM 6.KISISIN DIYEN COCUKLARDAN SIKILDIK! -
xMüdürBey -
Posted a new thread: küfür Rohan2 Alesta
Thread -
ACM -
Replied to the thread Yeni sunucuya başlama hakkında ?.
PostAlesta'yı da aynı, Moria'yı da aynı yönetim yönetecek. İlgisizlik hususunda belirtmek istedim. Biz Alesta'dan devam ediyoruz. -
saral5353 -
Replied to the thread SAMAN VE SURA BUYU KULANAN KARKTERLERIN DAMAGESI 0.
Postve ozmanlardada samanlar kara buyuler hep en ıyısıydı kımse yapmıyordu herkes yaptıktan sonra farkına wardı saman ve suranın gucune savascı oynama saayısı azaldı sen oynamısn ama yeterı kadar deıl Metın 2 tc kadar emek kımse yapmadı… -
wax2626 -
Posted a new thread: rohan2 alesta küfür
Threadoyuncu hiç bişyey yokken küfür etmiştir -
saral5353 -
Postben eskıdende oynadım sız onun gıbı yapsanız kabullenırdım allakası bıle yok suankı durumun burda tek karakter oynansın dıe ugrasmısınız pekı savascı sevmeyenlerı de dusunmek aklınıza gelmemıs olla bılır demek daha dogru… -
sukudag -
Posted a new thread: TL KARSILIGINDA VON ALIM SATIM
Threadrohan 2 alestada KeyZl nickli savaşı , JaypeeTR nickli savaşçıdan 120 tl karsılında ıtem satın alıyor resimlerle kanıtlıdır. -
stonecash -
Postİstediğiniz 2008-2010 yapısı değil miydi belki yaşınız yetmiyor eskilere fakat o zaman da savaşçılar güçlüydü, şaman etkisiz eleman vs. Kaldıki şöyle yanlış bir algı var herkeste bütün karakterler eşit olsun öyle bir şey… -
YurikoOmega -
Replied to the thread Yeni sunucuya başlama hakkında ?.
PostVaktin bol ise pay to win deil o_o Ancak bu demek değil ki her 6 7 ayda bir sunucular birleşiyor o_o..Acı gerçekler -
saral5353 -
Posted a new thread: SAMAN VE SURA BUYU KULANAN KARKTERLERIN DAMAGESI 0
ThreadEee oyuna basladıgım andan ıtıbaren sebnem ve mong suyunun oldugunu bıldım halde saman ve kara buyu karakterler olusturduk ama damagenın bu kadar sacma ve aşalayıcı olacagını hıc dusunmedım bu duruma sayın oyun yonetıcılerının bı el… -
xF4 -
Posted a new thread: Yeni sunucuya başlama hakkında ?
ThreadMerhaba değerli arkadaşlar. Alesta oyuncularının bahse konu ettiği ilgisizlik vs vs konuları kafamı karıştırdığından sorman istiyorum. TR ile aynı offical ama pay2w olmayan bir oyun oynamak istiyorum. Sizce moria da oynamalı mıyım ?… -
Spectra -
Replied to the thread KÜFÜR HAKARET ! 2.
Spectra -
Replied to the thread KÜFÜR HAKARET !.
JogoBonita -
Posted a new thread: KÜFÜR HAKARET ! 2
Threadhizliresim.com/yN8uBG Lütfen gerekli işlemleri yarsanız sevinirim serverin kalitesi için bunlar önemli İyi Forumlar -
JogoBonita -
Posted a new thread: KÜFÜR HAKARET !
Threadİlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler