Recent Activities

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

İster 1-120 ister 1-99 yapısındaki sunucumuzda oyna!

Rohan2 | Yohara Fatihleri! Hadi durma bu yeni genişleyen kıtayı bir an önce deneyimle, yenilikleri keşfet!

6 Ayın Ardından Yeni Sunucu; 24 Mart Cuma Günü Rohan2 Lorien (1-120) Sunucumuz Sizlerle!

• Chaser -

Wrote a comment on youtubeberkcan’s wall.

Wall Comment
    HG
  • Chaser -

Liked AvşarEli’s post in the thread Etkinlik Ramazan Etkinlikleri ile Doyasıya Oyun Hazzı!.

Like (Post)
    2l98bqo.png Ramazan Etkinliği; Bizimle Ramazan Etkinliğinin keyfini doya doya yaşayın gizemli hediyeler sizleri bekliyor. Seviyenize uygun oyun içerisinde bulunan Canavarları kesip Simit düşürmeniz gerekmektedir, devamında iki şekilde
  • Chaser -

Wrote a comment on Rising’s wall.

Wall Comment
    İMP
  • Chaser -

Replied to the thread Client donma.

İlk defa böyle birşey duyuyorum sana verebileceğim tavsiyeler Oyunu komple silip tekrar yüklemen ve dediğin gibi sistemin iyi değilse ayarlardan isimleri vs. kapaman ve boş chleri tercih etmen olacaktır.
  • cjarda -

Posted a new thread: Client donma

Thread
    büyülü ormanda metinden düşen itemleri aldığımda oyunum 2-3 saniyeliğine donuyor oyun ayarlarıdan her şeyi kapatmama rağmen yine aynı sorun lütfen yardımcı olun
  • Darqhues -

Liked AvşarEli’s post in the thread 24 Mart Yeni Sunucu Lorien (1-120) sizlerle!.

Like (Post)
    j0y4qc4.png 1004872878216446002.webp 6 Ayın Ardından Yeni Sunucu; 24 Mart Cuma Günü Rohan2 LORİEN 1-120 Sunucumuz Sizlerle Official TR Tipi Sunucu! 24 farklı Hikayeli Zindan! Kolaylaştırılmış Official Tarzı! Official Yohara Bölgesi! Official
  • Darqhues -

Replied to the thread SMS Gönderimi.

Merhaba, yaşadığınız durumdan ötürü üzgünüz. E-Devlet üzerinden numaranızı çıkarabilirs veya telefon mesaj ayarlarından engelleme yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • AvşarEli -

Posted a new thread: Etkinlik Ramazan Etkinlikleri ile Doyasıya Oyun Hazzı!

Thread
    2l98bqo.png Ramazan Etkinliği; Bizimle Ramazan Etkinliğinin keyfini doya doya yaşayın gizemli hediyeler sizleri bekliyor. Seviyenize uygun oyun içerisinde bulunan Canavarları kesip Simit düşürmeniz gerekmektedir, devamında iki şekilde
  • mad -

Posted a new thread: SMS Gönderimi

Thread
    Merhabalar, cep telefonuma sürekli olarak Rohan serveri tanıtım mesajları alıyorum.Telefonumu sessiz moddan çıkaramıyorum işlerimi aksatıyor. Yöneticilerden rica ediyorum özelden numaramı göndersem sms listesinden çıkarabilir misiniz? İyi çalışmalar.
  • Kai Hiwatari -

Replied to the thread Solo alastor kesimi (kalıntısız, yaşamsız).

Quote from Maraton33: “Quote from Kai Hiwatari: “Başarılı bir içerik olmuş. ” üstad yanlis anlamada foruma bakiyorum hep aselina lonca uyelerinin gonderilerini begeniyorsun basari diliyorsun bizde oyuncu degil miyiz :) ” Merhaba, hayırlı günler…
  • Kai Hiwatari -

Liked AvşarEli’s post in the thread 24 Mart Yeni Sunucu Lorien (1-120) sizlerle!.

Like (Post)
    j0y4qc4.png 1004872878216446002.webp 6 Ayın Ardından Yeni Sunucu; 24 Mart Cuma Günü Rohan2 LORİEN 1-120 Sunucumuz Sizlerle Official TR Tipi Sunucu! 24 farklı Hikayeli Zindan! Kolaylaştırılmış Official Tarzı! Official Yohara Bölgesi! Official
  • MrCrassus -

Posted a new thread: Rohan2. Savaş kesitleri... İyi seyirler...

Thread
  • jUnknown -

Like (Post)
  • AvşarEli -

Posted a new thread: 24 Mart Yeni Sunucu Lorien (1-120) sizlerle!

Thread
  • jUnknown -

Posted a new thread: Rohan2 client açıldıktan sonra kapanma sorunu

Thread
    Merhaba Rohan2 oyuncuları, Rohan2 clientini açıp oynamak istediğinizde client kapanıyorsa bu adımları izleyiniz; 1- Virüs Programlarınızı devre dışı bırakın ; Bu adımda virüs programlarınızı devre dışı bırakmanızı ve Windows defender üzerinden Metin2
  • mlhaydogan -

Liked Maraton33’s post in the thread Solo alastor kesimi (kalıntısız, yaşamsız).

Like (Post)
    Quote from Kai Hiwatari: “Başarılı bir içerik olmuş. ” üstad yanlis anlamada foruma bakiyorum hep aselina lonca uyelerinin gonderilerini begeniyorsun basari diliyorsun bizde oyuncu degil miyiz :)
  • Maraton33 -

Replied to the thread Solo alastor kesimi (kalıntısız, yaşamsız).

Quote from Kai Hiwatari: “Başarılı bir içerik olmuş. ” üstad yanlis anlamada foruma bakiyorum hep aselina lonca uyelerinin gonderilerini begeniyorsun basari diliyorsun bizde oyuncu degil miyiz :)
  • Doqumoqu -

Replied to the thread Açık eleştiri.

ben 4 seneye yakın oynuyorum bu pwp yi bir sorun yaşamadım ama bu birleşme sonrası piyasaların genel hali hakkında arkadaşa katılıyorum. birleşmeden önce yeni açılan 120 lik sunucu da neredeyse 1 ay sonra kara ejder silahı ve zırhı bila…
  • AvşarEli -

Posted a new thread: Güncelleme Güncelleme İçeriği: 7.3, İşlenmeyen Madde ve İçerikler Toplu

Thread
    d908eow.png G5OxDx.png İyileştirmeler & Yenilikler & Hata Düzeltmeleri; * Verilen fakat forum konusu olmayan güncellemeler, iyileştirmeler; i7lyyuh.pngClient ile alakalı bir çökme sorunu giderildi. ( 6. Ve 7. Bonuslar Kılavuzu TIKLA