Recent Activities
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
Play on our server, whether it's 1-120 or 1-99 structured!
Rohan2 | Fates of Yohara! Don't wait, experience this expanding continent immediately and discover the innovations!
After 6 Months, New Server; On Friday, September 15th, Our Rohan2 Numenor (1-120) Server is With You!
-
emircan43 -
Posted a new thread: scania ilk nethis kesimi
ThreadSCANİA İLK NETHİS KESİMİ youtube.com/watch?v=TF_4y93OPgE -
AvşarEli -
Posted a new thread: Etkinlik OX Etkinliğini Kaçırma!
Threadc2ffeix.png Pazartesi Günü (Bugün) - Numenor: 21:00 OX Etkinliği - Erebor: 22:15 OX Etkinliği OX Ödülleri; 1. 1000 Ejderha Parası 2. 750 Ejderha Parası 3. 500 Ejderha Parası Arnor: OX Etkinliği aktif edildikten sonra yoğunluk olmaması… -
Kai Hiwatari -
Liked AvşarEli’s post in the thread Etkinlik Etkinlik Takvimi (Erebor, Numenor).
Like (Post)event2.pngtr.png Özel Etkinlikler: * Ruh Sandukası * Patron Avcılığı * * Aura Sandukası * Sevgililer Günü * * Yıl Dönümü Etkinliği * Kış Etkinlikleri * * Kralı Yakala * Kan Ritüeli * * Balıkçılık * Kar… -
AvşarEli -
Posted a new thread: Etkinlik Etkinlik Takvimi (Erebor, Numenor)
Threadevent2.pngtr.png Özel Etkinlikler: * Ruh Sandukası * Patron Avcılığı * * Aura Sandukası * Sevgililer Günü * * Yıl Dönümü Etkinliği * Kış Etkinlikleri * * Kralı Yakala * Kan Ritüeli * * Balıkçılık * Kar… -
Kai Hiwatari -
Liked AvşarEli’s post in the thread Etkinlik Kan Ritüeli ve Cadılar Bayramı Etkinliği!.
Like (Post)oMDXvw.png Kan Ritüeli Etkinliği; event aktif olduğunda, özel bildirimide aktif olur; h1FxJo.gif qyhPYk.png Yaz başlamak üzere ve üç krallığın üzerindeki gökyüzü kan kırmızısına boyanıyor. Üç başkentin her birinde ve… -
AvşarEli -
Posted a new thread: Etkinlik Kan Ritüeli ve Cadılar Bayramı Etkinliği!
ThreadoMDXvw.png Kan Ritüeli Etkinliği; event aktif olduğunda, özel bildirimide aktif olur; h1FxJo.gif qyhPYk.png Yaz başlamak üzere ve üç krallığın üzerindeki gökyüzü kan kırmızısına boyanıyor. Üç başkentin her birinde ve… -
AtlantisKing -
Posted a new thread: 120 level ödülü
Threadoyunun 2 gününde 48 saat dolmadan emek ile mücadele ile 2.olan 120 seviye hesaba ait paylaşımdır. -
rohanumut1 -
Posted a new thread: Rohan2 NUMENOR SUNUCUSU İLK 120 LEVEL YATALAK KARAKTERİ
ThreadRohan2 NUMENOR SUNUCUSU İLK 120 LEVEL YATALAK KARAKTERİ youtu.be/yGCHyj83Wqs -
AvşarEli -
Replied to the thread Şeytan Kulesi.
PostDiscord adresimize gelerek destek alabilirsiniz. Discord: rohan2.global/discord -
chelik1 -
Posted a new thread: Şeytan Kulesi
Threadilk defa kuleye çıktım 75 levelim . kat 7 de haritayı kabul etti üst tura çıkacaksın dedi 10 dakikadır bekliyor odada -
Kai Hiwatari -
Liked TofAŞK’s post in the thread Reckoning Loncası Ws Tofaş :) + Yansıtmacı + Çözmeci :)))).
Like (Post)youtu.be/al0VIk7GN_I 3 VS 1 Ataraktan Sadece 6 7 Tane Yaşam Bastığımı Açık Bi Şekilde Ben Koyabiliyorum -
Kai Hiwatari -
Liked Berlin’s post in the thread %65 lik Rairobi Hava yolları keyifli seyirler.
Like (Post) -
Kai Hiwatari -
Liked Berlin’s post in the thread “Berlin” zihinsel keyifli seyirler;).
Like (Post) -
Berlin -
Replied to the thread “Berlin” zihinsel keyifli seyirler;).
Post -
Berlin -
Replied to the thread %65 lik Rairobi Hava yolları keyifli seyirler.
Post -
Berlin -
Replied to the thread “Berlin” zihinsel keyifli seyirler;).
PostYeni sv nin açılışını duymuş olmalılar yüksek izlenen Rohan2 Erebor başlıklı videolara telif yapmışlar 8ae286d4-02f6-462a-b35f-a5dadb76884a -
Berlin -
Replied to the thread %65 lik Rairobi Hava yolları keyifli seyirler.
Post944a895d-f353-46f9-93ea-dca6eea01708 -
Buggy -
Replied to the thread Çarı silecektin ne oldu?.
PostQuote from Snefru: “@Buggy ben 1v1 de 5-0 full hp kestiğim çarları sen bu kadar şımartıyorsun üzülüyorum bu insanların hesaplarına bu denli fiyat biçmen kırdı beni benimle attığı düellodan 3 gün sonra şamanını devir eden 3 ayda… -
Buggy -
Liked Snefru’s post in the thread Çarı silecektin ne oldu?.
Like (Post)@Buggy ben 1v1 de 5-0 full hp kestiğim çarları sen bu kadar şımartıyorsun üzülüyorum bu insanların hesaplarına bu denli fiyat biçmen kırdı beni benimle attığı düellodan 3 gün sonra şamanını devir eden 3 ayda kendine gelip surasına… -
Snefru -
Replied to the thread Çarı silecektin ne oldu?.
Post@Buggy ben 1v1 de 5-0 full hp kestiğim çarları sen bu kadar şımartıyorsun üzülüyorum bu insanların hesaplarına bu denli fiyat biçmen kırdı beni benimle attığı düellodan 3 gün sonra şamanını devir eden 3 ayda kendine gelip surasına…