Posts by OLdPLayer
-
-
-
-
Kendi videolarını paylaşsana reis izleyelim
-
Dün gelmiş bir adam bile meydanda.. Güncellemeyi bahane edip maradon da bile dolaşamayanlar nerede??
asansörle sen belli ki ataşlı oğlanlarsınız özellikle 2nizi savaşlar olduğu zaman görmek isterim bakalım diliniz kadar karakterinizde iş yapıyomu gerçi şaman karakterini gördüm çok da bişey değişeceğini sanmıyorum.
-
Nasıl dayak arsızı ettiysek.. Korkudan giremeyip benim hangi karakter oynadığımı bile bilemez oldun
Evet arkadaşlar solo hidra kesiyorum hemde ninja ile
Dur hele la daha dün geldin sakin ol 😂
-
diğer karakterler iyi kötü vurabilirken bir iyileştirmeci karakter hiçbir şekilde skil atamıyo diğer karakterler minimum 10-20-30 k vuruken iyileştirmenin skili full ataklı halde 2 kyı geçmiyo buna bi çözüm olmalı artık yıllardır aynı sorun devam ediyo
-
okey kart eventi geldiğinde toplu x10 x20 olarak oynanılırsa çok güzel olur tek tek oynaması çok zamanımızı alıyo
ayışığı eventi haftada sadece 1 gün oda 1saat en azından haftada 3,4 gün olursa güzel olur diye düşünüyorum
kaykay veya buluta bindiğimiz zaman düz vuruşlarımızın %80 i boşa gidiyo mecburen yerde vuruyoruz o yüzden kaykay veya bulutun almanın çokda anlamı kalmıyo trde gayet çalışır durumda bunun acil düzeltilmesi lazım.
-
Ellerinize sağlık
-
Nerede Argo veya Kırıcı söz var göremedim? Fissek demek bir kırıcı söz değildir. Sizler kuralları yanlış anlamışsınız sanırım
videonun 2. Kelimesine dikkat ederseniz ne yazdığını görmüş olacaksınız.
-
oyunda dayılık yap yap sonra kendini masum göster
senin gibi herşeyi foruma atsam rezil olurdun
atabilirsin varsa tabi
-
KATILIYORUM.
-
şöyle kalitesiz kişilerin ağzına laf veriyosunuz ya ben size bişey demiyorum biz o kadar emek verelim dünya kadar miktarda paralar yatıralım muhattap olduğumuz oyuncular ortada şimdi ben bu adama ben erkeğin .rspusu yazdığım zaman ban yemiyosam ben dahil herkes yazdığı küfürün başına veya ortasına nokta koysun ve küfür sayılmasın ben bu son dediğiniz şeyden bunu çıkarıyorum. veya burda oyunculardan herhangi biri size cevap verirken aynısı yazsada sorun olmaz ozaman iyi forumlar yönetim.
-
.GÜNCEL
-
Elite loncası farkı ❤️
-
HER GÖRDÜĞÜNDE SEBEPSİZ YERE BU ŞEKLİLDE KÜFÜRLERDE BULUNUYO SEBEBİ İSE PMYE CEVAP VERMEDİĞİM İÇİN BÖYLE KİŞİLERİN OYUNDA YERİ OLMAMALI
-
HER İKİ LONCANINDA ELİNE SAĞLIK İYİ SEYİRLER.
-
Sen git 4/2/4 ellerim var de şöyle böyle itemlerim var de artislik yap sonra ws de böyle spaceler ye olacak iş mi yani :DDDD güzel video eline sağlık
eyvallah benim 2 itemim sizin çarlarınızı satın alır
yok 3,4 tane ort becim var ama yaşam 99 da
nasıl olcak bu işler
-
Ellerine sağlık 👏🏻 düz vuruşların şekil, bir zahmet önünden çekilmişler (kaçmışlar) kovalamaktan yorulmuşsun
yıllardır koşturmaktan burda yaşlandık maalesef
sende bi video atarsan rohan ailesi damage görmüş olur
-
KISA SAVAŞ KESİTLERİ İYİ SEYİRLER